Следва

Комбинезон 32 - Пролетно по риза

Пълният каталог на новата колекция H&M Conscious Exclusive

Страхотно женствената нова колекция на H&M Conscious Exclusive ще е в избрани магазини от 10 април и ние определено препоръчваме детайлния й преглед...

Fashion преди 10 години

Страхотно женствената нова колекция на H&M Conscious Exclusive ще е в избрани магазини от 10 април и ние определено препоръчваме детайлния й преглед.

Бохемският дух е във всеки шев и всеки отвор на изобилната бродерия, във всяка гънка и във всеки камък върху красивите рокли, топове, панталони... Аксесоарите са вълшебни, силуетите и материите - също, каквато е традицията при Conscious.





За вдъхновение на дизайнерите служат испанските емблеми - коридата и фламенкото. И действително, усещането е гъсто и силно - за страст и очакване, за сила и нежност едновременно. Липсват традиционните червено и черно и това е страхотно. Защото връх взимат детайлите, изумителни този път, вталените сака, панталоните с висока талия, и много, много дантела.



Получихме ексклузивни backstage кадри от снимките на каталога, които заедно с разглеждането на целия наистина чудесен лукбук доставят фантастично пролетно удоволствие.

Каквото и ни се полага днес - в деня на Първа пролет!






















 

More from View Sofia

More Fashion