Следва

Street Style вдъхновения: ТРЕНЧ в главната роля

Комбинезон 32 - Пролетно по риза

Вече трайно можем да приберем палтата навътре в гардероба, но слънцето не е достигнало най-гостоприемната си...

All fashion преди 10 години

Вече трайно можем да приберем палтата навътре в гардероба, но слънцето не е достигнало най-гостоприемната си фаза, затова ще почакаме още малко преди да нахлузим късите шорти и ефирните одежди, толкова тренди този сезон.

За да посрещнем подобаващо първа пролет, си спретнахме един лежерен и комфортен аутфит с намигрване към класиката, но почти незабележимо.

Всичко започна от прекрасната пастелно сива риза, която ни изкуши от пръв поглед и на всяка цена трябваше да облечем. Само по нея обаче щеше да ни е малко хладно, затова на помощ се притече кремавият копринен топ, който внесе и частица игривост с вълнистите си набори. Добавяме oversize ленен панталон с миди дължина в графитено сиво и пристягаме с широк кожен колан, за да очертаем женствено силуета.

Voila! Стилно, комфортно и с шипка артистичен индивидуализъм.



Млечно сива риза Ofelia, ViewSofia Shop 
Млечен топ J.Crew,
ViewSofia Shop
Ленен панталон 3/4 Christine Luhn,
ViewSofia Shop
Широк кожен колан Massimo Dutti,
ViewSofia Shop

 

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 38 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.