Следва

Наталия Гуркова родила тайно второто си дете

Хайди Клум и парижкият й романс с Вито Шнабел

Новият бойфренд на звездата е 27-годишният Вито Шнабел, а 13-годишната разлика във възрастта ни най-малко не...

People of art преди 10 години

Личният живот на Хайди Клум е повече от динамичен, съвсем наскоро видяхме модела заедно с екс-съпруга й Сийл, а ето че Хайди вече е на романтично пътешествие с друг.

Новият бойфренд на звездата е 27-годишният Вито Шнабел, а 13-годишната разлика във възрастта ни най-малко не пречи на Клум да се наслаждава на романа.

Първо влюбените бяха засечени преди седмица, когато двойката си устрои кратка ваканция в града на любовта - Париж. На снимките Клум постоянно се усмихва, изглежда супер освободена и щастлива. Въпреки че, имайки предвид репутацията на Шнабел, да се говори за сериозността на тези отношения би било преждевременно.



Кой е Вито Шнабел? Добре сложеният младок е арт-дилър и син на художника и режисьор Джулиън Шнабел. Пораства в Холивуд, от малък се движи сред каймака на обществото и общо взето има навика да си избира за спътнички красиви и известни жени. Вито имаше преди време бурен роман с Деми Мур. И въобще избира жени с разлика в годините в тяхна полза - преди 6 години младият Шнабел имаше връзка и с 44-годишната Ел Макферсън.

В момента Вито е собственик на няколко художествени галерии и се оглежда за таланти, освен това колекционира картини и живее на широка нога.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра