Следва

Памела Андерсън напълно преобразена пред Elle: "Сега се чувствам много по-силна отпреди”.

Петте любими парчета на Теодора Цончева

Ангелското й излъчване, невероятният й глас и упоритостта й са нейна водеща сила, а танците... танците са огледало на нейната същност и душа...

Music преди 10 години

Тя е на 22 от София и всеки гледал предаването X Factor ще я познае. Ангелското й излъчване, невероятният й глас и упоритостта й са нейна водеща сила, а танците... танците са огледало на нейната същност и душа. 

Теодора Цончева е момичето, което участва в X Factor за втори път, след като в първия сезон не успя да стигне до големите концерти. Тя вярва в това, че човек се ражда певец и не му е нужна диплома, за да сбъдне мечтата си. Затова обича да казва, че пее от бебе. Зад гърба си има сериозни музикални традиции – майка й, баба й и леля й са пианистки.

Освен с пеене, Теди се занимава активно и с латино танци в една от първите и най-големи школи по латино „Salsa Con Miguel”. Участвала е в редица танцови фестивали, заедно с отбора на студиото, в което е и инструктор.

Многолика, интересна и различна - такава е Теди. А днес прекарваме последния работен ден под звуците на нейните любими песни. Нека чуем кои са те!

Aretha Franklin – A Rose Is Still A Rose
Макар й не от най-емблематичните й песни, тази е много специална за мен, защото вдъхва сила и позитивизъм! А и комбинацията Арита Франклин плюс Лорин Хил е просто перфектна!



Michael Jackson - Liberian Girl
Една от най-важните песни в живота ми! Всъщност всички песни на Майкъл са изключително важни за мен. Избрах тази, защото винаги съм имала усещането, че ако личността ми трябваше да е музика, щеше да бъде точно тази песен! В нея откривам всичко – сила, радост, тъга, чистота, детска невинност, страст и много любов! Точно това, което съм и аз!



Celia Cruz – La Vida Es Un Carnaval
Разбира се, няма как да не посоча и една латино песен. Тази творба на незабравимата Селия Круз разкрива по уникален начин красотата на латино музиката и танците.



Aaliyah – Erica Kane
Не мога да опиша колко и как обичам Алия! Тази песен има уникален заряд и въпреки че не е сред най-популярните й творби, е много специална за мен!



James Ingram – I Don’t Have The Heart
Страшно много обичам съвършения глас на Джеймс Инграм. Тази песен докосва струните на душата ми по много красив начин!



ВИЖ ЦЯЛАТА РУБРИКА >>>

 

More from View Sofia

More Music