Следва

Да или Не - окосмяването под мишниците на Мадона?

Памела Андерсън напълно преобразена пред Elle: "Сега се чувствам много по-силна отпреди”.

Една от секс иконите на 90-те, позната на целия свят като Си Джей от Спасители на плажа, Памела Андерсън...

People of art преди 10 години

Една от секс иконите на 90-те, позната на целия свят като Си Джей от Спасители на плажа, Памела Андерсън демонстрира чисто нова визия пред американското издание на Elle.

Вместо перманентно бронзирана кожа, ултракъси парцалки и дълга, руса грива, Памела позира в бежово плетиво и бяла пола до коляното, допълнени от токчета в нюд цвят алла Кейт Мидълтън. На мястото на дългите кичури сега има сладка, писки прическа, която приятно и ненатрапчиво подчертава чертите на лицето на актрисата. Макиажът й е също толкова елегантен и семпъл.

Андерсън определено изглежда като съвършено нова жена, при това в хубавия смисъл на думата. „В началото мислех, че изглеждам като Андерсън Купър”, споделя Памела пред списанието, „но сега се чувствам много по-силна отпреди”.

„Имам един приятел, който ми каза, че когато някои жени скъсят косата си, изглеждат по-мъжествени, докато при мен се е получил точно обратният ефект. Мислех си, че ще е странно да правиш секс с къса коса, но много бързо осъзнах, че няма подобно нещо”.





43-годишната актриса и модел придобива популярност благодарение на червения бански, мини полите, късите блузки в пастелни нюанси и забавни принтове. Пред Elle тя разказва как в крайна сметка този стил се превръща в стереотипен за нея.

„Прическата, животът като на рок звезда, всичко това беше като да живееш в мечта. Просто те завладява в един момент. Всичко започна много невинно, а се превърна в роля. И аз самата започнах да чувствам, че живея във филм, а не в реалността”.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра