Следва

За или против имплантацията на зъби. Питаме д-р Панов, стоматолог в клиника Panov Dental

Ноктите на пролет 2014. Или top of the pop нюансите на сезона

За разлика от неоните, които владееха миналогодишните топли месеци, през 2014г. пастелните нюанси ще...

Nails преди 10 години

Тенденциите в маникюра за пролетно-летния сезон изобилстват от приказни, ефирни и елегантно буржоазни цветове.

За разлика от неоните, които владееха миналогодишните топли месеци, през 2014г. пастелните нюанси ще преживеят своя дългоочакван Ренесанс.

Повече за трендовете и цветовете, които ще красят ноктите ни в разгара на пролетта и лятото, в следващите редове.

Аристократично бяло


Cushnie et Ochs


Honor


Charlotte Ronson


Kate Spade


Kye

Неслучайно мнозина казват, че бялото е новото черно; максимата важи с пълна сила за топлия сезон, където най-невинният цвят прави невероятно завръщане. Откриваме го както в изчистена, перлена версия, така и в други, по-смели вариации с метали, камъчета и други секси детайли.

Код Металик


3.1 Phillip Lim



Elie Saab


Maison Rabih Kayrouz


Nina Ricci


Tadashi Shoji


Nicole Miller

Всички искрящи и преливащи цветове от богатата гама на златото, бронза и среброто са добре дошли върху маникюра ни. Освен че изглеждат много модерни и нестандартни, металиковите нюанси оптически удължават и разширяват малките плочки на ноктите и изглеждат секси както върху дълъг и заострен маникюр, така и върху по-заоблен и къс.

Нека бъдат ивици


Prabal Guring



Tracy Reese


Manish Arora


Tibi


Emerson


Zimmermann

Малки и големи, неутрални и ярки, черни и бели, всички ноки „носят” ивици този сезон. Подобна декорация може да претърпи безбройни метаморфози в зависимост от тоалета, настроението и контекста на събитието, към което сме се запътили. Едно е сигурно: ивиците са актуални, готини и лесно изпълними и в домашни условия.

Сладки пастели


Custo Barcelona


Burberry Prorsum



Fausto Puglisi


Gareth Pugh



Just Cavalli


NONOO

Ако френските бисквитки macaron, захарният памук, ментовият сладолед и лимоновият пай не са сред любимите ни лакомства, то трябва да сме наясно, че тези меки и нежни нюанси вдъхновяват маникюра през пролетта и лятото. Така че може преспокойно да заредим бюти шкафчето си с бонбонено розово, лавандулово и ментово колкото ни душа иска. Модата оправдава всяко едно сладко прегрешение!

Лунната походка


Milly


Jenni Kayne


Dannijo


Lela Rose


Louis Vuitton


Peter Som


Mila Schon

Трендовете от подиума диктуват: „Остави малката извивка като полумесец неоцветена или в контрастен на основния лак цвят”. А ние изпълняваме. От вдъхновени от сутрешната ни чаша капучино съчетания, до матово черно, пастелно синьо и страстно червено, лунната ни извивка на ноктите ни ще бъде на преден план през пролетта и лятото. Най-после една по-секси и закачлива алтернатива на класическия френски маникюр!

 

More from View Sofia

More Nails