Следва

Searching Ebay - 15 страхотни открития

Анн Демюлемеестер с първа книга наесен

За феновете на дизайнерката, която обяви че ще напусне едноимения си лейбъл през ноември, има добра новина...

All fashion преди 10 години

За феновете на дизайнерката, която обяви, че ще напусне едноимения си лейбъл през ноември, има добра новина. Изглежда че заветът на Анн ще продължи своя моден живот под формата на книга с красиви снимки. Издателят на книги Rizzoli потвърди пред Elle UK новината, че базирана в Антверп, Белгия, дизайнерка ще публикува своя първи том тази есен.

Книгата, която ще включва интро от Пати Смит и хиляди снимки на дизайнерката, показващи нейното време в лейбъла, обещава да бъде „първата и изключително лична перспектива в работата на Ann Demeulemeester, един от най-влиятелните и вдъхновяващи моделиери на нашето време”.

Така че дори да не можем да се похвалим с покупки от бранда на Demeulemeester, които не са никак евтини, ще можем да се насладим на работата й и от масичката за кафе в хола.
 

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 1 ден

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично. 

Giorgio Armani Menswear Spring/Summer 2025

All fashion преди 1 ден

В мъжката колекция Пролет/Лято 2025 Джорджо Армани остава верен на себе си, като също така поставя едва забележима граница между предишното шоу на другата си линия - Emporio Armani. От нея настоящото шоу краде спокойните силуети, ризите с драматични изрезки и почти шалвари, пъхнати в груби ботуши.