Следва

Близначките Емануела и Доротея и водещата Деси Банова в кулинарна надпревара с кубински специалитети

Седмичен ХОРОСКОП - 24 - 30 март

Предстоящата седмица ще ни даде още една глътка въздух преди продължителната "космическа буря", която ни очаква през април...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 24.03-30.03.2014 г.

Предстоящата седмица ще ни даде още една глътка въздух преди продължителната "космическа буря", която ни очаква през април.
Напрегнатият аспект между Юпитер и Уран, постепенно се приближава към своята кулминация и ще продължи да безпокои социалната сфера и международните отношения. В понеделник аспектите на Луната за кратко ще увеличат напрежението.
В сряда и петък аспектът на Меркурий с Юпитер и Плутон ще даде шанс за разумно общуване и търсене на компромиси по най-сложните проблеми, а в събота тригонът (120°) на Венера и Марс ще направи възможно да се затвърдят намерените решения в официални договорености.
В неделя състоянието на биосферата ще се влоши от квадрата (90°) между Венера и Сатурн. На обикновен език това означава възникване на юридически или финансови обстоятелства, пречещи на нормализирането на вече сложните отношения.
В допълнение, в неделя вечер - новолуние. Това означава, че физическия тонус и психиката ще се намират в подтиснато състояние, увеличавайки вероятността от грешки и гафове.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Гордост и чувство за собствено достойнство!
Овните, както обикновено, малко ще се интересуват от нещо друго, освен от собствените си интереси и планове. Тази седмица ще бъдат изпълнени с много гордост и чувство за собствено достойнство. За съжаление, някои представители на тази зодия няма да използват силата си конструктивно: ще правят скандали по всякакъв повод, ще се намесват във всичко, ще шокират околните. На всеки, дори и на най-благовидния Овен ще му бъде трудно да се съобрази с околните. Но тъй като ще се нуждаят от събеседници, партньори и публика, животът на Овните ще бъде изключително напрегнат. От едната страна ще стои необходимостта да бъдеш някой, в нечии очи, а от другата нежеланието да правиш каквито и да е компромиси и да се съобразяваш с другите хора. Седмицата е добра само за публичните личности, скандализиращи обществеността. До петък постоянно ще се бориш за внимание, а в петък и събота може да почувстваш, че не те разбират и признават.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Повече работи - по-малко говори!
За да изпълниш своите делови и финансови задължения, ще се наложи да концентрираш всичките си усилия. В работата настъпва много продуктивен период, но не трябва да хитруваш и да рискуваш. Постарай се да не говориш повече от обичайното и тогава много твои начинания ще бъдат успешни. Избягвай споровете с висшестоящи и не критикувай колегите си. През уикенда очаквай добри новини и не позволявай на близките да ти се качат на главата.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Добър период!
При Близнаците - добър период, когато голяма роля в техния живот ще играят приятелите, продуктивното общуване с хора с еднакви възгледи, търсенето на подкрепа от различни групи и общности. Това е най-важният аспект в живота ти през тази седмица и не трябва да го изпускаш. Освен това ще можеш да покажеш най-добрите си страни, занимавайки се с професионални дела, кариера, проявявайки се в обществото.

РАК 22.06 – 23.07

Нервна обстановка!
На работното място ще цари нервна обстановка, свързана с доста предизвикателства в работата. На личния фронт всичко ще бъде спокойно и стабилно, ако не започнеш сам, със своето неуравновесено поведение, да провокираш към конфликт любимия човек. Не търси проблеми, там където няма такива и тогава всичко ще бъде наред!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Разшири своя кръгозор!
За Лъвовете настъпва време, когато голяма роля в събитията от деня ще играе техния кръгозор - доколко широко скроени хора са и дали действат с размах. Необходимо е да видят не само това което ги заобикаля, но и това което е доста далеч, което не могат да видят очите. Най-важните събития през тази седмица ще бъдат свързани с чужбина, с хора живеещи далеч, с обществения и политическия живот, с това което засяга социалните групи, с висшето образование (като начин да научиш повече за света). При студентите ученето ще отнеме почти цялото им време. Много Лъвове ще заминат за чужбина или ще общуват активно в Интернет с хора от различни краища на света. Много силно ще те привлича участието в текущия обществения живот, изведнъж ще нарасне интереса към политиката, философията или религията.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Навлизаш в период на промени!
Голяма и важна роля в живота на Девите сега ще играят деловите и личните партньори, обществото и съвместната работа. Навлизаш в период, когато целият ти живот може рязко да се промени. Този период не е нещо ново, такъв период има всяка година, но ако не си планирал някакви промени, а събитията от близкото минало, също не намекват за възможност от някакви важни събития, няма нищо важно да се случи. Ще те измъчват само вътрешни тревоги, възможно е коренно да промениш мирогледа си и други малки промени. Но ако си планирал някакви важни събития, може да ги очакваш именно сега.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Прилив на сили и енергия!
Везните ще почувстват внезапен прилив на сили, необяснима раздразнителност, ще кипят от енергия, на която няма да могат да намерят никакво приложение. Сега ще си настроен за самостоятелно взимане на решение, но обстоятелствата ще бъдат такива, че плановете ти няма да бъдат строго индивидуални и ще трябва да се съобразяваш и с други хора. Този факт може да предизвика в теб раздразнение, не са изключени и погрешни действия. Но има възможност да направиш всичко по съвсем различен начин и да проявиш най-добрите си качества в нещо творческо, в разнообразни дейности за душата, в активна почивка, в ярки любовни романи, т.е. там, където ролята на другите хора е минимална. Ще трябва да се откажеш от работи, които включват други хора и по възможност да посветиш седмицата на почивка, любов и наслаждаване на живота.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Усилена работа!
Тази седмица ти е дадена за усилена работа, за справяне с ежедневните проблеми и за актуална грижа за здравето. Важно място в живота на Скорпионите ще заеме общуването с колегите на работното място, дребните работни проблеми и успехът в работните проекти. Сега не трябва да отлагаш ходенето на лекар - всички заболявания на този знак сега ще бъдат ясно видими и ще могат бързо и напълно да се излекуват.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Внимавай!
Стрелците трябва да бъдат внимателни в личния си живот: неочаквани поврати в любовта може да доведат до много сложни, дори опасни събития. Също така, не трябва да се увличаш по различни рискови дейности през свободното си време, особено по хазарт. При жените Стрелци е възможна неочаквана и нежелана бременност. Трябва да стоиш настрана от всякакви събития и хора, които могат да те подтикнат към взимането на заем, получаването на кредит или дори участието в чужд финансов проект. В сряда, някакъв разговор, новини или документи може да помогнат на тези Стрелци, които се намират в затруднено положение. Но всички заслепени от самоувереност може да затънат още по-дълбоко: ще са уверени, че правят всичко правилно, но в действителност това няма да е така.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Бъди отговорен сам за себе си!

За да постигнеш успех през тази седмица, трябва първо да преодолееш зависимостта си от другите и да действаш според собствените си интереси, а не според това, което ти диктуват близки и познати. Този съвет се отнася както за работата, така и за личните дела. Ако сам не се погрижиш за себе си, ще понесеш големи загуби.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Разнообразни задачи!
Водолеите ще решават най-различни проблеми. Много от тях ще се заемат със стари затруднения, които имат с роднини, съседи и познати, с учене или транспорт. Трябва да се стараеш да избягваш всякакви нововъведения в тези области, но ако нещо ново и неочаквано изведнъж се появи в живота ти, с него сега ще можеш да се справиш без напълно да неутрализираш неговата вреда. Необходимо е сериозно да се пазиш от ПТП, раздори със съседи и разваляне на отношенията с близките. Вроденото обаяние и чувство за такт ще ти помогнат да се справиш с всичко. През уикенда може да се появи възможност за почивка, за любов, или да се заемеш с външния си вид, но ще трябва да се справяш с трудности, с някои ограничения или забрани.

РИБИ 20.02 – 20.03

Изобилие от нови впечатления!
При Рибите всички важни събития от седмицата ще бъдат свързани с разнообразно общуване, с новини, пътуване и изобилие от нови впечатления. През тази седмица ще бъдеш много общителен, необичайно подвижен и особено приказлив. Ако изведнъж решиш да промениш външния си вид, сега е най-доброто време за посещение на стилист - всяко обсъждане на външния ти вид ще бъде конструктивно.

Родена на 25 март 1965 година в Нелсънвил, Охайо, Сара Джесика Паркър е  позната на широката аудитория преди всичко като Кари Брадшоу, героинята от популярния тв-сериал "Сексът и градът". 

Но истинската Сара е много далеч от шеметната, невротична нюйоркчанка. Прекарала тежко детство, тя се научава да бъде силна и упорита във всичко, което прави. Вероятно това е и причината за мотивацията ѝ да стане голяма зведа. А може би това е просто типичната огнена амбиция на един истински зодиакален Овен.

More from View Sofia

More Astro