Следва

Звездата сред масмарките, масмарката сред звездите

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Казват, че му било фикс идея...

All fashion преди 10 години

Ким и Кание - Най-после и на корица на Vogue

Казват, че му било фикс идея. Да я види на корица, ама не друга, а тази на Vogue. И така да е и да не е, вече е факт - любимата на милия рапър-милионер, като повечето рапъри всъщност, Кание Уест - Ким, е вече на корицата на Библията, при това - гушната от него самия, при това - в булчински тоалет.

"О, колко хубаво!", възкликнаха мнозина, къде иронично, къде с насмешка. Обаче истината е една - корицата е готина, Ким е въплъщение на женската мечта да бъдеш булка, а той е трогателно мил зад нея.

Супер атрактивни, двойката е 100%-ово гарантиран търговски успех за изданието, а и на нас сякаш ни харесва падналото табу, наложено от главната редакторка на американския Вог Анна Уинтур, че Кардашиян ще попадне на челото на който и да е брой "само през трупа й".

Да, ама и най-лютите закани си имат фиаско, види се. Мечтата на Кание, подплатена с пари, влияние и много натиск, плюс готина мацка като обект на алъш-вериша, се сбъдна: априлският Vogue е техен.

На снимката, под авторството на легендарната Ани Лейбовиц, Кание нежно прегръща любимата, която е пленителна в белоснежна рокля.



Кадърът бе постнат от Ким в Instagram едва преди часове, а истерията вече е налице. Корицата на Vogue c #worldsmosttalkedaboutcouple е тотален хит в мрежата. За което евала на всички по веригата. Харесва ни.

Звездата сред масмарките, масмарката сред звездите 



Харесва ни да видим, че Бионсе се чувства и изглежда като щастлива 14-годишна хлапачка, като всички останали, щастливи и красиви хлапачки сред хилядите фенове на силната масова марка от Острова Topshop. Бионсе просто откри, или може би преоткри Topshop в последните месеци, даже леко превъртя по темата, но това страшно й отива. Певицата носи марката денонощно и непрекъснато, т.е. явява се по партита, вечеринки, обичайни разходки и на плажен релакс само в Топшоп. Марка, която ние ценим и носим отдавна, и която, за жалост, още няма свой магазин в София, но която умее да следва тенденциите по чудесен, дизайнерски и много разпознаваем начин.

Вижте подробно къде и в какво от любимата й марка видяхме облечена Бионсе тук>>

Сюрреалистично: Opening Ceremony с колекция, вдъхновена от картини на Рене Магрит



Като част от проекта им "Година на Белгия", Opening Ceremony сътвориха малка колекция от кутюрни принт неща, в която за вдъхновение и краен резултат са използвани "принтове" на творби на известния местен художник, един от великите световни сюрреалисти - Рене Магрит /1898-1967/.

Колекцията се нарича Opening Ceremony & Magritte и е доста, даже най-сюрреалистичната в историята на модния бранд, предвид източника на направата им. /Нищо общо с есенния съвместен проект на марката с чудесната Клои Севини, в който доминираше изцяло спортния дух, както помним/. Знаменитите работи на Рене Магрит (често невероятно забавни) обливат новите "ходещи шедьоври" във вид на панталони, тениски, рокли и дори обувки. Усещането за "носимо изкуство" е силно и изкушаващо, както и силно визуално въздействащо.

Компанията представи новия си каталог, създаден също под впечатлението от изобразителното изкуство на Магрит. Поставянето на обичайни предмети в необичаен контекст, което е характерно за творчеството на Магрит, невъзможните по законите на физиката композиции и оптичните противоречия - всичко това артистичният тийм на марката поставя в услуга на мотото си, символизиращо колекцията: "Нямате нужда от ценз по история на изкуството, за да се изкефите на това". В лукбука лицата на моделите са прикрити от знакови детайли, отразени в картините на белгийския художник: гигантски бели цветя, чадъри или полупрозрачна тъкан (саван), която се явява бариера между влюбените в знаменитата едноименна работа на Магрит, позната на всички.

В резултат, на въпроса, който сами си зададохме, съзерцавайки тази забавна и предизвикателна колекция: Добре де, ама не ни ли омръзваха принтовете вече?, си отговорихме така: Не, щом надничат по този находчив начин от дрехите ни.



Браво, Opening Ceremony, за нас по чифт от гуменките и черната рокля с бялото бие и синия господин. Поне!

Виж цялата колекция тук>>

Да бъдеш Джулия



Уникалността на това да си Джулия, както и да си Roitfeld, а именно дъщерята на мега стилиста Карин Ройтфелд - Джулия Рестуан Ройтфелд - рефлектира този април в една величествена корица и наистина страхотна сесия на младата дама в списание Telva Magazine.

Джулия е абсолютно съкрушителна в Аnthony Vaccarello на корицата. Тъмнокосата красавица и екс лице на Givenchy носи изцяло черни дизайнерски ансамбли от пролетните колекции в тези изумяващи с въздействието си имиджови фотоси, дело на Maкс Aбадиан от Atelier Management. Стилист на чудесната работа е Габриела Билбао, която избира за младата Ройтфелд толкова нейни неща от Louis Vuitton, Sportmax и Zadig & Voltaire.

Виж всички снимки тук>>

Очилата на Dior



Страхотно летните нови очила на Dior и едничката възможна диагноза: Просто ги искаме!

Защото да сложиш модел като тези в небесносиньо + лимоново жълто или индиго + нежно розово, при това подписан от Dior, при това с уникални по рода си и затова така приятно изненадващи дръжки, е нещо като пътеводна светлина в редицата летни мечти, чиято плейлиста си пуснахме онзи ден, с настъпването на първа пролет.

Отделно от животрептящата емоция, новата колекция на великия бранд е така жизнерадостна, и същевременно елегантна, че сваляме шапка на дизайнерския отдел аксесоари в къщата. Линията очила за сезона на Dior се казва My Dior — Electric Rubber, достъпна е в три ярки цветови комбинации и общо взето видимо се базира на фирмените отенъците на колекцията на Раф Симънс за Dior - Пролет/Лято 2014, която видяхме на Седмицата на модата в Париж миналата година есента.

Свежа колекция, в която се влюбваш от пръв поглед. Или от втори, но това е преко сили.

Виж я цялата тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.