Следва

Звездата сред масмарките, масмарката сред звездите

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Казват, че му било фикс идея...

All fashion преди 10 години

Ким и Кание - Най-после и на корица на Vogue

Казват, че му било фикс идея. Да я види на корица, ама не друга, а тази на Vogue. И така да е и да не е, вече е факт - любимата на милия рапър-милионер, като повечето рапъри всъщност, Кание Уест - Ким, е вече на корицата на Библията, при това - гушната от него самия, при това - в булчински тоалет.

"О, колко хубаво!", възкликнаха мнозина, къде иронично, къде с насмешка. Обаче истината е една - корицата е готина, Ким е въплъщение на женската мечта да бъдеш булка, а той е трогателно мил зад нея.

Супер атрактивни, двойката е 100%-ово гарантиран търговски успех за изданието, а и на нас сякаш ни харесва падналото табу, наложено от главната редакторка на американския Вог Анна Уинтур, че Кардашиян ще попадне на челото на който и да е брой "само през трупа й".

Да, ама и най-лютите закани си имат фиаско, види се. Мечтата на Кание, подплатена с пари, влияние и много натиск, плюс готина мацка като обект на алъш-вериша, се сбъдна: априлският Vogue е техен.

На снимката, под авторството на легендарната Ани Лейбовиц, Кание нежно прегръща любимата, която е пленителна в белоснежна рокля.



Кадърът бе постнат от Ким в Instagram едва преди часове, а истерията вече е налице. Корицата на Vogue c #worldsmosttalkedaboutcouple е тотален хит в мрежата. За което евала на всички по веригата. Харесва ни.

Звездата сред масмарките, масмарката сред звездите 



Харесва ни да видим, че Бионсе се чувства и изглежда като щастлива 14-годишна хлапачка, като всички останали, щастливи и красиви хлапачки сред хилядите фенове на силната масова марка от Острова Topshop. Бионсе просто откри, или може би преоткри Topshop в последните месеци, даже леко превъртя по темата, но това страшно й отива. Певицата носи марката денонощно и непрекъснато, т.е. явява се по партита, вечеринки, обичайни разходки и на плажен релакс само в Топшоп. Марка, която ние ценим и носим отдавна, и която, за жалост, още няма свой магазин в София, но която умее да следва тенденциите по чудесен, дизайнерски и много разпознаваем начин.

Вижте подробно къде и в какво от любимата й марка видяхме облечена Бионсе тук>>

Сюрреалистично: Opening Ceremony с колекция, вдъхновена от картини на Рене Магрит



Като част от проекта им "Година на Белгия", Opening Ceremony сътвориха малка колекция от кутюрни принт неща, в която за вдъхновение и краен резултат са използвани "принтове" на творби на известния местен художник, един от великите световни сюрреалисти - Рене Магрит /1898-1967/.

Колекцията се нарича Opening Ceremony & Magritte и е доста, даже най-сюрреалистичната в историята на модния бранд, предвид източника на направата им. /Нищо общо с есенния съвместен проект на марката с чудесната Клои Севини, в който доминираше изцяло спортния дух, както помним/. Знаменитите работи на Рене Магрит (често невероятно забавни) обливат новите "ходещи шедьоври" във вид на панталони, тениски, рокли и дори обувки. Усещането за "носимо изкуство" е силно и изкушаващо, както и силно визуално въздействащо.

Компанията представи новия си каталог, създаден също под впечатлението от изобразителното изкуство на Магрит. Поставянето на обичайни предмети в необичаен контекст, което е характерно за творчеството на Магрит, невъзможните по законите на физиката композиции и оптичните противоречия - всичко това артистичният тийм на марката поставя в услуга на мотото си, символизиращо колекцията: "Нямате нужда от ценз по история на изкуството, за да се изкефите на това". В лукбука лицата на моделите са прикрити от знакови детайли, отразени в картините на белгийския художник: гигантски бели цветя, чадъри или полупрозрачна тъкан (саван), която се явява бариера между влюбените в знаменитата едноименна работа на Магрит, позната на всички.

В резултат, на въпроса, който сами си зададохме, съзерцавайки тази забавна и предизвикателна колекция: Добре де, ама не ни ли омръзваха принтовете вече?, си отговорихме така: Не, щом надничат по този находчив начин от дрехите ни.



Браво, Opening Ceremony, за нас по чифт от гуменките и черната рокля с бялото бие и синия господин. Поне!

Виж цялата колекция тук>>

Да бъдеш Джулия



Уникалността на това да си Джулия, както и да си Roitfeld, а именно дъщерята на мега стилиста Карин Ройтфелд - Джулия Рестуан Ройтфелд - рефлектира този април в една величествена корица и наистина страхотна сесия на младата дама в списание Telva Magazine.

Джулия е абсолютно съкрушителна в Аnthony Vaccarello на корицата. Тъмнокосата красавица и екс лице на Givenchy носи изцяло черни дизайнерски ансамбли от пролетните колекции в тези изумяващи с въздействието си имиджови фотоси, дело на Maкс Aбадиан от Atelier Management. Стилист на чудесната работа е Габриела Билбао, която избира за младата Ройтфелд толкова нейни неща от Louis Vuitton, Sportmax и Zadig & Voltaire.

Виж всички снимки тук>>

Очилата на Dior



Страхотно летните нови очила на Dior и едничката възможна диагноза: Просто ги искаме!

Защото да сложиш модел като тези в небесносиньо + лимоново жълто или индиго + нежно розово, при това подписан от Dior, при това с уникални по рода си и затова така приятно изненадващи дръжки, е нещо като пътеводна светлина в редицата летни мечти, чиято плейлиста си пуснахме онзи ден, с настъпването на първа пролет.

Отделно от животрептящата емоция, новата колекция на великия бранд е така жизнерадостна, и същевременно елегантна, че сваляме шапка на дизайнерския отдел аксесоари в къщата. Линията очила за сезона на Dior се казва My Dior — Electric Rubber, достъпна е в три ярки цветови комбинации и общо взето видимо се базира на фирмените отенъците на колекцията на Раф Симънс за Dior - Пролет/Лято 2014, която видяхме на Седмицата на модата в Париж миналата година есента.

Свежа колекция, в която се влюбваш от пръв поглед. Или от втори, но това е преко сили.

Виж я цялата тук>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.