Следва

Сюрреалистично: Opening Ceremony с колекция, вдъхновена от картини на Рене Магрит

Звездата сред масмарките, масмарката сред звездите

Харесва ни да видим, че Бионсе се чувства и изглежда като щастлива 14-годишна хлапачка, като всички останали...

All fashion преди 10 години

Харесва ни да видим, че Бионсе се чувства и изглежда като щастлива 14-годишна хлапачка, като всички останали, щастливи и красиви хлапачки сред хилядите фенове на силната масова марка от Острова Topshop. Бионсе просто откри, или може би преоткри Topshop в последните месеци, даже леко превъртя по темата, но това страшно й отива. Певицата носи марката денонощно и непрекъснато, т.е. явява се по партита, вечеринки, обичайни разходки и на плажен релакс само в Топшоп. Марка, която ние ценим и носим отдавна, и която, за жалост, още няма свой магазин в София, но която умее да следва тенденциите по чудесен, дизайнерски и много разпознаваем начин.

Очевидно и Бионсе е досущ като нас, защото в последно време тя е като подвижен билборд на английската верига, като най-последния път - на туризъм в Амстердам, е от петичките до бретончето под шапчицата в Topshop Unique.



На посещение на Музея на Ан Франк, където я забелязахме отдалеч, защото е супер красива, тя носи скъсена риза и съответстващи панталони /150 лири/ от актуалната колекция на марката. С прелестните аксесоари, с които е увенчала ансамбъла отдолу - високи бежови обувки - и отгоре - симпатична по-тъмна шапка - и двете от въпросния магазин, тя изглежда като секси каубойка, която заразително ни кара да искаме да приличаме на нея.





Появи на Бионсе по-рано този месец също бяха подпечатани с буквичката T като Topshop. Първо, забелязахме оценената на 70 паунда в лондонския магазин раирана мини рокля в тъмносиньо и млечно, която вече е изчерпана в нормалните размери, но все е налична за много мънички девойки в он-лайн версията на шопа; след това прибави и готина дънкова раница за 30 лири, забелязана на рамото й миналия понеделник.

Допускаме, че Бионсе е попълнила пролетния си гардероб с нови неща от Topshop по време на тричасовия й шопинг в магазина на марката на Oxford Street в четвъртък вечерта. Тя е накупила дрехи за себе си, за приятелите й и за дъщеря си - Blue Ivy, преди да излезе победоносно с купищата пликове малко след полунощ в шопинг деня от седмицата.

Страстта на Бионсе към Topshop не е нещо ново. Но напоследък певицата е забелязвана в много и най-разнообразни тоалети от бранда, да не кажем, че всичко й е оттам.

Тя пуска свои снимки в социалните мрежи и в 99.9% от случаите е облечена именно в Топшоп, включително по време на турнето й, което тече в момента.





Бей носи Topshop и на ваканциите си /снимката с леопардовия деним и съответен топ от ваканцията със съпруга й/, носи и монохромен Topshop ансамбъл на рождения ден на Кание Уест миналата година.

Кралица Би не е единствената звезда, която обича Topshop. Тайлър Суифт, Кейт Босуърт, Алекса Чънг, Кейт Мос са огромни фенки на лейбъла, а гъстите редици любителки се затвърдиха с извънредно силните колекции на Topshop Unique в последно време и вече включват Анна Уинтур и MIA, които забелязахме на първи ред на дефилето на марката за Есен/Зима 2014.

Харесваме свръхбогати хора в обикновени дрехи, които обаче имат почерк. Взаимодействието между изпълнения с талант и ентусиазъм екип зад достъпна марка и пълната с характер интерпретация по зададената от тях тема от звезда от ранга на Бионсе измества фокуса от лукса, от прекомерното, от невъзможното, които свързваме с модата, когато се касае за известни хора, а това много ни харесва.

Просто е супер адекватно на времето, в което живеем - Top, Shop, Unique.
 
Виж още в Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>
 

More from View Sofia

More All fashion