Модните блогъри за корицата на Ким и Кание в Vogue: Това е "краят на света"!

Почитателите на списанието разкритикуваха остро решението на Ана Уинтур да сложи любимците на жълтата преса като лице на априлския брой и заявиха...

След като преди дни стана ясно, че корицата на новия Vogue е с Ким Кардашиян и Кание Уест, изригна масово недоволство в света на модата. Почитателите на списанието разкритикуваха остро решението на Ана Уинтур да сложи любимците на жълтата преса като лице на априлския брой и заявиха, че не толерират по никакъв начин подобна подигравка с модната Библия. "Това няма нищо общо с модата", заявиха влиятелните модни блогъри Том Фицджералд и Лоренцо Маркес, а канадското списание "Флеър" пък обяви дори, че това е "краят на света".

Веднага след това последваха и предположенията, че самият Уест е издействал тази корица за своята бъдеща съпруга. На всички им е ясно, че това да се появи начело на модното издание беше сред големите мечти на Ким, а и Кение неведнъж е казвал, че годеницата му заслужава да бъде на корицата. Според него в модно отношение тя е по-влиятелна от първата дама Мишел Обама.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.