Следва

Vivienne Westwood

Editors' choice - Ready to Wear

Няма какво да се лъжем, от всички добри витрини в София лъха на есен, и то красива, елегантна и скъпа. Подтикнати от неизбежната...

Fashion преди 15 години

Няма какво да се лъжем, от всички добри витрини в София лъха на есен, и то красива, елегантна и скъпа.
Подтикнати от неизбежната смяна на сезоните, решихме да покажем кой от нас от какво се вдъхнови и неизбежно "попълни" гардероба си.
Ограничения при избора на една фаворитна комбинация от ревютата за есен/зима 2008 нямаше. Всеки харесва нещо различно, а всички знаем, че разнообразието е солта на живота.




Елена
- Narciso Rodriguez
Много харесах този семпъл и женствен вариант за около 0 градуса по Целзий, защото палтото е много красиво и доста функционално, защото комбинацията светла обувка - тъмен чорап отдавна не е табу, даже напротв, и защото клинът в този случай напомня на страшно модерните в момента ботуши - чорап, без да има тяхното леко вулгарно звучене.




Антония - Versace
Това, което трябва да придобия скоро, е тази рокля на Versace. Красивият малинов цвят е много ок с мургавия ми тен, обувките на платформа, които пробвах на място в магазина на "Леге" са удобни, а кройката с едно рамо - какво да кажа повече ...




Гергана - Yigal Azrouel
Това е един вариант, който аз най-често предпочитам. Не твърде семпла, не твърде класическа, но въпреки това - вечна, комбинацията пола в каре, лека блуза с висока яка и боти до глезена е чудесна за градския ми делник. Асиметрията пък успешно прикрива дори и непреодолими недостатъци.




Ивана - YSL, Bottega Veneta, Stella McCartney, Douglas Hannant, Fendi, Givenchy
От ляво на дясно:
Показаното изчерпва есенно-зимното "зареждане" на гардероба ми.




Делчо - Dolce&Gabbana, Nautica, Y-3
За мен правилото – oversize. Всичко в широчина. Искам пространство, искам да ми е удобно. И с кецове. 




Васил - Yigal Azrouel, Fendi, Gucci, Jean Paul Gaultier, John Varvatos
Определено не мога да се спра само на едно. Има толкова много неща, които съм си харесал от ревютата… Като цяло ми харесва стила на Yigal Azrouel. Харесвам напластяването в облеклото и особено играта с материите. Тук няма напластяване на цвят върху цвят, докато силно впечатление правят нюансите и материите. Елек върху риза, върху тениска и шал. Добра комбинация, която задължително ще заимствам.

Есенната концепция на Fendi също е приятна. Отново е заложено на класиката, но се усеща и една лека провокация и игра с тенденции. Особено ми допада съчетанието от сива чанта, кафяв колан и тъмни обувки.

Фен съм и на етно вълната, която е завладяла Gucci. Въпреки че никога не бих сложил костюм от кадифе, харесвам цвета и комбинацията като цялостно усещане. Малките верижки и коприненият шал създават едно романтично усещане.

Страшно много харесвам и Jean Paul Gaultier. Има някакви препратки към френската революция, а това е един много интересен период от европейската история.

Не си падам много по костюми, но този на John Varvatos определено би присъствал в гардероба ми. Харесват ми различните видове карета, върху различните компоненти от цялостния outfit, а двете пера са си истински breathtaker.

More from View Sofia

More Fashion