Следва

Кейт Ъптън е новото лице на Bobbi Brown

Секси британец за новия аромат на Jimmy Choo

Звездата от сериала Игра на тронове, Кит Харингтън (в ролята на Джон Сноу) бе обявен от бранда Jimmy Choo за...

Celebrity beauty преди 10 години

 Звездата от сериала Игра на тронове, Кит Харингтън (в ролята на Джон Сноу) бе обявен от бранда Jimmy Choo за новото лице на първия им мъжки аромат. Освен парфюма, чаровният актьор ще участва и в рекламни кампании за чанти и обувки, както и слънчеви очила, разработени в колаборация с Carrera.

„Кит е перфектното превъплъщение на мъжа на Jimmy Choo”, каза Сандра Чой, артистичният директор на марката, „Той излъчва естествена и привлекателна мъжественост и притежава страхотно чувство за стил. Неговото хладнокръвно поведение и елегантна чувственост са присъщи на класическия Британски джентълмен”.

„Щастлив съм, че съм избран за рекламно лице на бранд от подобна класа и имам възможността да покажа истинското лице на мъже на Jimmy Choo”, допълва Харингтън.

Ароматът за мъже на Jimmy Choo ще се появи на пазара през септември, когато снимките от кампанията ще бъдат разкрити.
 

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя