Следва

Лейди Гага в 12-минутен клип. Или новото видео към парчето G.U.Y.

Мила и Аштън очакват първото си дете

Двамата холивудски актьори ще се сдобият с наследник по-късно тази година...

People of art преди 10 години

По-малко от месец, след като обявиха, че ще се женят, стана ясно, че бившите съученици от „That '70s Show“ очакват първото си дете. Двамата холивудски актьори ще се сдобият с наследник по-късно тази година, а щастливата новина е потвърдена от говорителя на влюбените пред списание People.

В интервю за списание OК приятел на двойката разкрива, че двамата са много щастливи от този факт: "Аштън и Мила се чувстват така сякаш са спечелили от лотарията. Новината беше шок за тях, но те ​​се чувстват на седмото небе. Не можех да си представя, че тези двамата могат да се обичат повече, но очакването на бъдещето им дете ги прави още по-отдедени един на друг."

36-годишният бивш съпруг на Деми Мур и 30-годишната му любима се сгодиха през февруари, след близо 2-годишна връзка. Двамата станаха двойка след 15-годишно приятелство и само месец след като  актьорът се беше разделил окончателно със своята съпруга.

Наскоро друг източник сподели, че Кътчър и Кунис още навремето са имали флирт помежду си и той определено си е падал по нея, но тя е била прекалено млада. "Той беше влюбен в Мила още преди 16 години. Още тогава той я мислеше за богиня и винаги говореше за това колко красива е тя."

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра