Следва

"Лига на разказвачите" се завръща на 26 март

Лейди Гага в 12-минутен клип. Или новото видео към парчето G.U.Y.

Режисьор е самата Гага...

People of art преди 10 години

Певицата представи новото видео към парчето G.U.Y. от последния си албум ARTPOP. Режисьор е самата Гага.

Настанете се удобно, защото продължителността на филма е 12! минути, в които Лейди Гага разказва историята на прераждането на главната героиня, като ролята изпълнява точно Мама Монстър. Която тук е омазана в грес, с огромни крила вместо ръце и впоследствие - чудно бяла, руса и красива като ангел. Криволичещото и наситено действие определено не допуска отклонение на вниманието от действието, независимо от дългия като късометражка клип.

Препратки към Феникс, гръцкия Олимп, средновековната инквизиция, типичното за певицата диво подскачане с дрехи или без и в обкръжението на десетки кръшни танцьори и други познати ни от клиповете на звездата прийоми не липсват в илюстрацията към G.U.Y., което иначе се разшифрова като Guy Under You.

И всичко щеше да е супер ясно, ако в кадрите не се появяваха в ролята на оркестър от доста "възрастни" дами тв-водещата и актриса Кайл Ричърдс и актрисите Лизи Вандерпамп, Ким Ричърдс и Йоланда Фостър. Именно въпросът, за какво са нужни те в цялото, остава неизяснен и всъщност чупи подредбата в замисъла на автора, ако допуснем, че такава има, все пак.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра