Следва

Камен Донев и Оркестърчи пеят Любими песни като "бунт срещу чалгата"

Dancing Stars среща Нели Атанасова с първата й любов, Сани Жекова става модел

Dancing Stars ще изправи участниците пред ново предизвикателство в „Седмицата на любовта”...

Events преди 10 години

Dancing Stars ще изправи участниците пред ново предизвикателство в „Седмицата на любовта”.

За първи път зрителите на Нова ще се срещнат с първата любов на Нели Атанасова, благодарение на най-бляскавото танцувално шоу в ефира, който ще я изненада и ще я върне години назад, вдъхвайки й сили и увереност. Кой е той, ще видим утре от 20.00 часа по Нова. 

Тогава за първи път ще се срещнем и с приятелката на ВенЗи, с която дори делят един покрив. Той е винаги усмихнат, позитивен и скромен, а Илиана Раева откри в него един истински латино танцьор. 

Във вечерта на любовта в Dancing Stars Сани Жекова ще се превърне в истински модел. Най-добрата ни сноубирдистка се изправя пред ново предизвикателство, което ще й осигури още по-голяма сигурност на дансинга. Екипът на Dancing Stars я срещна с един от най-добрите ни модели Теди Велинова. „Тя успешно може да дефилира на модния подиум, така, както го прави на пистите”, потвърди Теди.

Дарин Ангелов пък репетира падьом с балерините от Софийската опера. За танца си валс партньорката му Ани забеляза проблем с изпъването на крака и го изпрати да усъвършенства извивката на крака си. Дали напредва, ще видим утре, от 20.00 часа по Нова, когато участниците ще представят най-романтичните танци – румба и валс.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.