Следва

Умни и красиви: 10 перфектни жени

Всички носят: Деним гащеризонa

Да, точно така, защото съвсем лесно и напълно възможно е той, старият другар на небрежните аутфити, да се...

All fashion преди 10 години

Да, точно така, защото съвсем лесно и напълно възможно е той, старият другар на небрежните аутфити, да се завърне отново като култова градска дреха, благодарение на страхотните жени, които го носят по най-фантастичен начин. И толкова заразително, че вече виждаме деним гащеризона на най-видно място в гардероба, да чака да бъде облечен в утрешния ден.

Тази дреха, легендарна, но противоречива по отношение на модното си послание, отдавна е тук, но едва сега като че ли получава цялото внимание, което заслужава.

Сред привържениците на този „уличен” тренд са актрисата Даян Крюгер, страхотната Гуинет Стефани, Риана, модели и прочути блогъри, а Гуинет Полтроу му засвидетелства любовта си с едно изказване пред списание People: „Обичам гащеризоните и никога не съм спирала да ги нося”.

Няма нужда от още доказателства, че най-удобната дреха, която обличаме за броени секунди, се превръща в пролетно-летен must-have. Снимковият архив стига!

Иначе възможностите й за носене, макара и не безкрайни, не се изчерпват така лесно. Съвсем олекотената формула на Мис Крюгер е страшно релаксираща в един горещ летен ден например, а Гуен Стефани и много готиният й стил вдъхват на дънковия гащеризон фешън живот с великолепни аксесоари. И въпреки че някой няма да са съгласни с това, гащеризонът очевидно си е на мястото по време на обеден коктейл, където го носи топ моделът Дри Хемингуей.

И ако не го пазим от минали десетилетия, лесно се намира на онлайн пазара или в магазините на масовите марки.


Даян Крюгер


Дри Хемингуей


Гуен Стефани


Рейчъл Зоуи


Риана
















 

More All fashion