Следва

Коя я носи по-добре - Бионсе и Дженюъри Джоунс в роклята райе на Topshop

Секси до неудържимост: Джаред Лето за London Evening Standard

Джаред Лето е страшно популярен тия дни, както никога преди - благодарение на "Оскара" и поредното турне на 30...

All fashion преди 10 години

Джаред Лето е страшно популярен тия дни, както никога преди - благодарение на "Оскара" и поредното турне на 30 Seconds to Mars, както и на сипещия се на талази уникален чар на изпълнителя. Ето че и списание London Evening Standard помести снимка на актьора и музиканта на корицата.

За актуалния брой на изданието Джаред е щракнат от Тери Ричардсън. На фотото Лето позира в тесни лачени панталони и бял смокинг, под който носи.... само себе си.

Секси до неудържимост образа допълват "авиаторки" и някаква такава странна розичка, прилична на божур, в ръка. Жестоко готин, истински рок-идол, еманация на модерното и на онова, дето му викаме: Заменям кралство за един Джаред!

Джаред признава пред изданието, че е мислил да пристигне на церемонията за "Оскар" в женски дрехи - като героя си (по-точно е даже героиня, с има Рейн) в "Клуба на купувачите от Далас". По думите на Джаред, той е бил сигурен, че Рейн би "присъствала с удоволствие".

Но истината е, че да се види Лето в женски дрешки е възможно само на кино и то точно в този филм. В живота този дългокос красавец определено предпочита простички и удобни (изключително мъжки!) дрехи, много често в комплект с вечния си шал.








 

More All fashion