Следва

Меган Фокс в супер форма след раждането на втория си син

Marc Jacobs с награда за най-добър Instagram и Twitter профил

 Дизайнерът бе отличен с приза за най-добър Instagram и Twitter профил в четвъртък вечерта на петите подред Fashion 2.0 награди на Коалицията по стил.

All fashion преди 10 години

 
Сигурни сме, че сладурските кадри на кучето на Марк, Невил, както и кадрите с модели, облечени в негови haute-couture творения, не са единствените причини, поради които дизайнерът бе отличен с приза за най-добър Instagram и Twitter профил в четвъртък вечерта на петите подред Fashion 2.0 награди на Коалицията по стил





Освен че е най-младият дизайнер, печелил наградата за моден талант на CFDA през 1988г., Джейкъбс не се страхува да бъде иновативен и да експериментира с модния дизайн по всевъзможни начини.

Две десетилетия и няколко награди от CFDA по-късно Марк Джейкъбс може да се похвали с дефилета must-see, с репутация на дизайнер, който знае как да „разчупи” нещата в модния свят и едновременно  с това успява да изненада и да задоволи вкусовете на почитателите си.

След подобен триумф в кибер пространството американският моделиер демонстрира, че определено умее да флиртува със социалните мрежи и масмедиите.

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.