Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Меган Фокс в супер форма след раждането на втория си син

 Въпреки че роди второто си дете преди едва пет седмици, мама Меган вече може да се похвали със стройна и красива фигура.

All fashion преди 10 години

 Звездата е забелязана за пръв път след раждането миналия петък с по-големия си син, Ноа Шанън в квартала Ларчмънт вилидж, Ел Ей.

27-годишната актриса е облечена със семпъл ансамбъл от скини джинси в черно, свободна сива тениска с V-образно деколте и удобни кецове. Прическата й е красиво оформена на път в средата, а голямата червена чанта от кожа, слънчевите очила с квадратни рамки и герданите с различни дължини служат за акцент в тоалета й.



Малкият Ноа пък е облечен в оранжев тишърт, тъмносини панталонки и маратонки в ярък нюанс, а кичурите му са грижливо прибрани с ластиче.

Като гледаме тялото, което демонстрира звездата от Трансформърс, е малко трудно да повярваме, че второто й дете, Боди Рансъм, е роден едва на 12 февруари.

Боди е дума, употребявана в Будизма, която буквално се превежда като „просветление” и обозначава разбирането, че Буда е в природата на всичко.

Въпреки че е необичайно, името не се среща за пръв път в шоубизнеса; австралийската актриса Тереза Палмър избра наскоро да кръсти своето дете Боди Рейн.

Това е второто дете на Фокс от актьора Браян Остин Грийн, за когото тя е омъжена вече четири години; актрисата е и мащеха на Касиус (който става на 12 след месец), син на Грийн и ек-партньорката му, Ванеса Марчил.

40-годишният актьор е известен с участието си в сериала Бевърли Хилс 90210.

През ноември звездата от Тялото на Дженифър проговори пред списание People за разрастващото й се семейство: „Мисля, че Ноа ще бъде чудесен по-голям брат. Мисля, че все още не му е напълно ясна идеята, че, когато бебето се роди, ще настъпят някои промени. Той обожава да е център на вниманието и освен това е много чувствително дете”.

В професионален план Меган се пребори с Анна Кендрик и Елизабет Олсън за ролята на репортерката Ейприл О’Нийл в тийн продукцията на Paramount, Костенурките Нинджа. Премиерата на филма е насрочена за 8 август тази година.



Също така миналият месец Меган лансира и свое ухание за козметичния бранд Avon.

Ароматът ми за Avon, Instinct For Her, мирише на сандалово дърво и е перфектен за ежедневието”, сподели звездата пред US Weekly, а парфюмът отбеляза своя дебют през февруари.

Браян пък е зает със снимките на продължението на хорър филма Last Stop заедно с Мина Сувари. Също така участва рамо до рамо с Чарли Шийн във втория сезон на комедийния сериал Anger Management, който се излъчва по телевизионните канали отвъд Атлантика.

 

More from View Sofia

More All fashion