Следва

Ким, Кание и Норт Уест! Още от сесията им за Vogue

Много бременната Дрю Баримор в очакване на второто си дете

39-годишната актриса беше забелязана вчера със 17-месечната си дъщеря Олив да напускат луксозния ресторант Los Feliz в Лос Анджелис и й изглеждаше трудно да балансира хлапето върху големия си корем...

People of art преди 10 години

Дрю Баримор и Уил Копелман очаква второто си дете всеки момент. 39-годишната актриса беше забелязана вчера със 17-месечната си дъщеря Олив да напускат луксозния ресторант Los Feliz в Лос Анджелис и й изглеждаше трудно да балансира хлапето върху големия си корем.

Дрю изглеждаше съвсем небрежно с риза в бледо синьо райе и черни джинси, с разрошена коса и без грим. Малката Олив също носеше райе на пуловера си, сини панталони и кафяви сандали и като че ли беше най-щастлива, докато беше в ръцете на майка си.





На тяхната разходка нямаше и следа от мъжа на Баримор - Уил Копелман. Двамата са заедно от близо 4 години. Те станаха родители за първи път през септември 2012, а през ноември 2013 потвърдиха, че очакват второ момиченце в семейството си.

Симпатична двойка, на която стискаме палци да запази любовта си и от която очакваме скорошна новина за раждането на дъщеря им.



 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра