Следва

Дневниците на редакцията: Риана е модна икона на годината, Марийон отново за и в Dior, Кейт Ъптън: "Секси съм, но не евтина". И още...

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Aмериканският топ модел с порцеланова кожа Линдзи Уиксън се пременя в подбрани haute couture тоалети на...

All fashion преди 10 години

Шер в костюм ала Кейти Пери

Легендата на поп музиката от недалечното минало, която покори звездния небосклон не само с огромното си гласище, но и със скандалната бройка пластични операции, май няма намерение да се кротва скоро. След няколко неуспешни опита за оттегляне от шоубизнеса, певицата отново обикаля световните сцени с турнето си Dressed to kill, акомпаниращо 25-тия й студиен албум Closer to the Truth, и разбира се, и този път не бяга от провокативния си имидж. Изобилие от пера и много кабаретен дух струи от пищния спектакъл.


Кейти Пери в клипа към песента Dark Horse

Дотук добре, обаче манията на певицата за младежко излъчване този път леко преминава границата. Един от костюмите в шоуто й прекалено ни напомня на аутфита на Кейти Пери от видеото към песента Dark Horse, а да копираш колегите си не е много препоръчително, особено когато са с 40-тина години по-млади. Дали Шер вече е изчерпала странните си вдъхновения или отчаяно иска да поддържа младежкия си имидж, не можем да преценим, но се надяваме занапред да разчита повече на разпознаваемия си и обичан от феновете й лични стил.

Аня Рубик на корицата на полския ELLE



Топ моделът с платинени коси е априлското cover момиче на полския Elle. И въпреки всеизвестния факт, че русокосите са неустоими в цвета на небето, от корицата ни лъха силна хладина, подходяща по-скоро за зимна, отколкото за пролетна корица. Дори съблазнително разкритите перфектни крака на Рубик не успяват да повишат температурите, приклещени от неловката, леко счупена „фешън” стойка на моделката.

Май и на нея не й е било особено забавно и приповдигнато, съдейки по леко отегчената й и безизразна гримаса.

Модната вандалщина в Colette



Поредният опит за банков обир не е новина, която привлича вниманието ни, поради простата причина, че се случва с голяма честота в икономически проблемното ни съвремие. Но гръмналото наскоро инфо за вандалското покушение над изискания магазин Colette в Париж ни развълнува много, в най-неприятния смисъл на думата. Модната плячка от култовото пространство е на стойност близо 600 000 евро, а престъплението се случва пред очите на 7-членния персонал, който известно време е бил заложник на обирджиите, въоръжени с пистолети и брадви. 

Сигурни сме , че концептуалният бутик ще въвзвърне финансовата си стабилност, повече ни плаши апетитът на вандалите към модните съкровища - очевидно и на подобно супер лускозно място не си в безопасност, когато стоката, която държиш в ръка, струва четирицифрена сума.

Линдзи Уиксън е Мария Антоанета за Harper’s Bazaar



Aмериканският топ модел с порцеланова кожа Линдзи Уиксън се пременя в подбрани haute couture тоалети на Chanel, Giambattista Valli, Giorgio Armani и Dior в новото си модно амплоа на Мария Антоанета за априлския брой на Harper’s Bazaar отвъд океана. Благородната й осанка обаче не е достатъчна, за да измъкне така преекспонираната тематика от зоната на твърде предвидимото.

Не липсва пищност в кадрите, дело на маестро Карл Лагерфелд, но не успяваме да хванем нишката на историята, която е от изключителна важност за такъв тип фотосесии.

Идеята за съвременната Мария Антоанета в костюм е новаторска и грабваща, но само е захваната и не е развита докрай, а този сфумато ефект предполагаемо трябва да ни обгърне в мистичност и приказност, но дефакто не успява.

Сън ли бе или реалност, се питаме и мълчим с противоречиви чувства по въпроса.

Гледаме всички снимки от сесията тук>>

Панделката на Нина Добрев





Сладураната с български корени Нина Добрев винаги е залагала на свежа и младежка визия, която й приляга перфектно и й носи последователи. При последната си светска поява на специалното събитие на The Vampire Diaries обаче леко ни озадачи с избора си на аутфит.

Синята миди рокля с капси и обемни рамене с набор при ръкавчетата сякаш леко я състарява. Малко нелепата черна фльонга в разрошените й коси пък повече приляга на немирно момиченце. При всички положения, комбинацията на тези два елемента е очевидно неподходяща. Може би Нина до последно се е колебаела в коя роля да се гмурне - дали да е ретро домакиня или палава ученичка. Е, явно е решила да е и двете едновременно, което никак ни й прилича.
 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.