Следва

Бионсе в рекламната кампания на Toyota

Близначките Олсън

 Мери-Кейт и Ашли се появиха по чорапи и сандали...

преди 10 години

Близначките Олсън предпочетоха да заменят модните и не дотам удобни чепици на ток за „класическата” комбинация от сандали и чорапи, която силно напомня за визията на възрастните европейски туристи, тръгнали на почивка през топлия сезон от годината.

Въпреки че се са изградили слава на модни икони, Мери-Кейт и Ашли бяха изловени в горе-споменатото съчетание на Ню Йоркско летище; и ако това не бе достатъчно голям моден гаф, останалата част от тоалетите им представляваше овърсайз напластени дрехи изцяло в черната гама.

Миналата седмица пък 27-годишната Ашли бе забелязана да излиза от салон за красота с мокри кичури, без грим, скрита зад големи слънчеви очила и с любимата си униформа в черно и неизменните хипи сандалки.

Безспорен факт е обаче, че звездните близначки са си извоювали имидж на трендсетърки; техните имена стоят зад луксозните линии на The Row, Elizabeth и James, както и зад по-масовите брандове Olsenboye и StyleMint.

В скорошно интервю пред списание Elle Ашли споделя, че с годините се е научила на някои интересни бюти трикове: „Мисля, че се справя добре с макиажа на други хора, след като толкова години подред ми се налага да го правя сама. Освен това моя приятелка ме помоли да подстрижа косата й и се получи доста добре. Тя имаше дълга до под кръста коса, а сега е с дължина около раменете”, обяснява Ашли и допълва, „Тя ме помоли да го направя и аз се съгласих; направих й хубава прическа с А-образна форма, а след това дойде и фризьор, който поизчисти това-онова”.

Другата половинка на Олсън дуото пък, Мери-Кейт отскоро се сгоди за приятеля си, Оливър Саркози, брат на бившия френски президент, Никола Саркози.

Щастливата новина за годежа обаче не е единствена в семейство Олсън: по-малката сестра на Ашли и Мери-Кейт, Елизабет също е сгодена.

25-годишната актриса е получила предложението за брак от приятеля й, Бойд Холбуук, 32, след двегодишна връзка, предава US Weekly.

 

 

More from View Sofia

More