Следва

Нова лимитирана серия на 1 MILLION от Paco Rabanne

Маникюр от друга вселена, или най-актуалните трендове за ноктите ни през топлия сезон

Забелязваме същински триумф на креативността, а маникюрът повече от всякога е свеж, необичаен, със силно 

Nails преди 10 години

Нейл артът отдавна не се ограничава само с класическия френски маникюр и ярко червени нюанси. Цветовете, властващи през пролетта и лятото на 2014г. са всичко друго, но не и обикновени, скучни и предвидими.

Забелязваме същински триумф на креативността, а маникюрът повече от всякога е свеж, необичаен, със силно изявено присъствие, а арт принтовете, както и декорациите с камъни и тропически елементи, са добре дошли.

От Лондон пристига тенденция, при която дрехите са съчетание от различни материи, от преливащи се пръски и артистично разлети петна. Талантливият дизайнер Michael Van der Ham създава дрехи с преплетени мотиви и пъстри десени - еталон на креативност в модата, съчетана с европейско майсторство. Ноктите, които отразяват тази тенденция, приличат на картини на прочут художник-импресионист. Те са дело на професионалистите от CND, които размиват линиите, наслагват цветовете и играят със светлосенките, за да заприлича маникюрът на произведение от на класическото изкуство. Вдъхновени от непрекъсната битка между светлината и мрака, цветовете са многопластови, пастелни и сложно структурирани. Дори при най-лекото движение на ръката фигурите се променят, очертавайки нови форми, а ноктите отразяват кожата. 






Арт маникюрът в дефилето на Michael Van der Ham

За да се насладим на тренди артистичната визия, или пък за да пресъздадем нейл арта, който откриваме в дефилето на Van Der Ham, се нуждаем от новата пролетна колекция лакове за нокти CND - нашият гид в пъстрия сезон, който ни вдъхновява да опитаме от всичко, докато не се сдобием с желаната визия.

Най-свежият сезон от годината, пролетта, отбелязваме подобаващо с маникюр в пастелни и земни тонове, които ни вдъхновяват да извадим своята вътрешна Покахонтас наяве и да си позволим да живеем за мига. 

Шестте открояващи се меки и винтидж нюанса в пролетната колекция Open Road носят също толкова привлекателни наименования: Powder My Nose, Sun Bleached, Desert Poppy, Clay Canyon, Mint Convertible и Sage Scarf. Пясъчното бежово, коралово, лимонено жълто и изумрудено зелено изпъкват в палитрите на оригиналния CND Shellac и на дълготрайния лак CND Vinylux





Оригиналният CND Shellac осигурява огледален блясък и над 14 дни издръжливост на маникюра и педикюра, а CND Vinylux е иновативна система, състояща се от лак-цвят и топ лак.

Пролетната колекция на CND включва и специална серия арт пигменти с фешън имена Denim Geode, Emerald Mirage, Amethyst Flash, Copper Mine и Desert Chameleon, които разчупват стандартите с превъзходен артистичен маникюр, направен от професионалист. 




Мисията е:
повече фантазия, страст и максимум удоволствие от грижата за красотата, която можем да си подарим както в салона, така и в домашни условия.

Топли слънчеви лъчи, безкрайни плажни ивици и кристално сини морски води... всички с нетърпение очакваме лятото, когато можем да си позволим повече фриволност и сексапил, без да будим подозрения. 



Трендовете за ноктите за най-смелия сезон са не по-малко дръзки: цветовете са ярки и забележителни. Пъстротата и тропическата страст превръщат модните подиуми в Ню Йорк в пейзаж от екзотичен остров. Дизайнерското дуо Филипе и Дейвид Блондс (The Blonds) представя една супер шарена и лятна колекция, която няма как да остане незабелязана. Карнавален привкус й придават перата от щраус и марабу, а пред професионалистите от CND стои задачата да отговорят подобяващо на тази тенденция. И те го правят, превръщайки маникюра в криле на райска птица, която се готви за своя безгрижен полет.





Така летните тенденции в маникюра на CND черпят вдъхновение от истинската блондинка. Но не в лицето на Мерилин Монро, Мадона или Дженифър Анистън, а... в ярко жълтата анимационната птичка Туити. Да, именно тази очарователна героиня предизвиква въображението на професионалистите. Сякаш изскочили от страниците на комикс, ноктите ни изненадват с безупречния си контур, съчетан със светли пигменти във вътрешната част. Цветовете са силни – от наситено жълто през отчетливо лилаво до забележимо синьо. А един от най-атрактивните дизайни е маникюрът, вдъхновен от окото на любопитната птица Туити, който дава на ръцете „втори поглед“.


Туити маникюрът в дефилето на The Blonds

Туити каца върху ноктите този сезон, благодарение на героите в този супер цветен филм, всички нюанси от лятната колекция Paradise на CND, които ни каня на пътешествие из Рая на маникюра





Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropics, Cerulean Sea и Tango Passion са шест запомнящи се нюанса и главни действащи лица в в палитрите на хибридния CND Shellac, както и на лака с дълготраен ефект CND Vinylux. Сочните тонове на лила, слънчево жълто, наситено червено и тропическо зелено са същинска ода за хедонизма и царството на вечното лято.






Възможност за още повече артистизъм и ефектен маникюр ни дават уникалните CND Арт пигменти. Колекцията Paradise включва комплект с нови цветове - Tropic Sunrise, Island Heat, Pink Lotus, Midnight Tide и Sizzling Sand. CND Арт пигментите се използват от маникюристите в комбинация със CND Shellac и CND Vinylux за създаването на атрактивни дизайнерски декорации, а само един поглед към ноктите ни ще ни зареди с настроение и енергия за дългите и топли слънчеви дни.
 

More Nails