Следва

Double Trouble - Жестоки металически сандали

Б като Библия, Б като Блог

Най-честото възклицание при вида на нещо така удивително красиво и театрално, като дефилето на френска марка...

All fashion преди 10 години

So gorgeous!

Най-честото възклицание при вида на нещо така удивително красиво и театрално, като дефилето на френска марка бельо. Будоарната естетика на Simone Pérèle е омагьосваща. Дантели и сатен под тюлови наметки се редуват на подиума, а атмосферата, макар леко празнична, е наситена със сексапил. Което ни напомня, че бельото, този толкова важен детайл, е нещо, което никога не бива да търпи компромиси. Дори и обикновен тишърт под такова великолепие не би могъл да скрие влиянието, което има върху самочувствието на красивата жена изящния дантелен сутиен.

Представянето се случва по време на Седмицата на висшата мода в Париж през януари, малко снимки от ревюто и, разбира се, любимите ни бекстейдж кадри, предоставя на гладния за прелест наблюдаващ 5inchandup.blogspot.com.

































5inchandup.blogspot.com

Още един след онези 50 любими черни ансамбъла













Не можем да се изморим от черното. Това е така, защото цветът обича всичко, поема цялата роля, ако пожелаеш, взима най-хубавото от фигурата и го представя по най-елегантния начин. Да, тази пролет няма да ни иска да съблечем, освен 50-те любими от пролетните дефилета, и този „комбинезон”, съставен от черен панталон над глезена и топ с висока яка, прегърнали змийска чанта и качени на лачените, отново черни сандали на ток.

blameitonfashion.freshnet.com

Гала на Малдивите















Божествено, лятно, дантелено, бохемско!
Искаме така, искаме там, искаме в тази шапка Zara и тази рокля Miguelina да посрещаме и изпращаме деня някъде там, някъде където времето е спряло, а слънцето е вечно явление.

amlul.com

Маникюрът в 10 лесни идеи



Пролет е! Победоносно "ура" звучи от зажеднелия за топли дни градски жител, който има нужда от хиляди свежи идеи. Не хиляди, а само 10, но напълно достатъчни, за да вдъхновят и най-големите класици, са тези 10 по 10 шарени пръста. Не знаем за вас, но ние вече си фантазираме за 1, 2 и 3 на втория ред, както и 2 на третия, докато умело тракаме по клавиатурата. 

thischicksgotstyle.com

Различен, точно 18 пъти





































Кой каза, че има нужда от свежи пролетни хрумки! Ето 18, напълно различни начина да си ъпгрейднем сами, с нужните подръчни материали, стария деним. От най-радикалните мерки, които включват скъсяване почти до линията на дупето, до дребни лъскави детайлчета, залепени, зашити или прорязани по джобовете, в тази галерия имаме всичко необходимо, за да започнем с малки промени в личния ни гардероб, после и в личния ни начин на живот.

topdreamer.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.