Следва

Ски приключение на Сергей Станишев топи ледовете с почитателите му във Facebook

Комедийна битка в София

Ако и вие сте от хората, които не се забавляват само на 1-ви април, значи следващата покана е точно за вас...

Events преди 10 години

Ако и вие сте от хората, които не се забавляват само на 1-ви април, значи следващата покана е точно за вас.

За първи път в България – Битка между титаните на комедията, с претенции за най-щурата веселба за годината! На 4 април, петък, от 20.00 часа, екипите на "III етаж" и „Ивент Зона” ни канят на комедийно съревнование между професионалисти и не дотам професионални присмехулници. Всички са поканени!

Какво е една дата в годината, когато комедията наднича зад всеки ъгъл?! Колко е важно да бъдеш сериозен е въпросът, който гениалният Оскар Уайлд е задал преди век, а организаторите ни предизвикат да му отговорим днес. Веселието и забавата са най-добрият начин да отпразнуваме края на работната седмица и да поставим началото на сезона на доброто настроение и вкус. Водещ на шоуто ще бъде младият, самороден stand-up comedy талант J.R. (Жоро Руснака), дългогодишен състезател в тежка категория хумор, сатира и забава, който ще впечатли гостите с комедийните си монолози.

Форматът е съставен от кратки Stand-up монолози, съдържащи битови проблеми и случки - до болка познати на всеки от ежедневието ни. Комедийната вечер на "III етаж" (бул. „Ломско Шосе” № 2А, Търговски Център Надежда, на 3 етаж) ще се състои в няколко кръга: В първи рунд участниците ще се представят с най-доброто от себе си, във втори рунд те ще импровизират в скечове по двойки, а в третият – ще импрозвизират според желанията на публиката. В края на шоуто журито ще обяви победител. Атмосферата ще се нажежи допълнително от популярни музиканти.

Казват, че изкуството на хумора е талант, който малцина притежават, но дали наистина е така?! Ела и измери своето чрез усмивкометъра на участниците!
 

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?