Следва

Митко Дамов показа новите топ прически за пролетта

Нова лимитирана серия на 1 MILLION от Paco Rabanne

От създаването си през 2008 година 1 MILLION e познат като очарователен, пленителен и провокативен аромат...

Beauty преди 10 години

От създаването си през 2008 година 1 MILLION e познат като очарователен, пленителен и провокативен аромат. С този коктейл от арогантност и елегантност, неговия живот е фантазия. Каква е тайната за този успех? Той е опустошаващо харизматичен, неустоим, с чувсво за хумор, но преди всичко е неговата магнетична сила: едно щракване с пръсти и мечтата става реалност.

За лимитираната серия, това съблазняващо конте, създадено от Paco Rabanne, се осмелява да зададе въпроса : „Кой не е мечтал да стане милионер?” Тази идея ви зашеметява. Чрез смелият си дух Paco Rabanne отпразнува един идол, надхвърляйки установените норми – известната зелена банкнота. Емблематичен за мечтите на вселената, доларът е символ на творците. Почитайки това положение в обществото Roy Lichtenstein и Andy Warhol, превръщат мита в легенда и ни завещават Pop Art ерата.

Благодарение на Paco Rabanne две непреходни икони и предмети, които всеки желае, се срещат за пръв път. 1 MILLION подсилва надписа на известното на всички кюлче, с който е бил украсен и американсия долар, за да очарова поклониците на марката. 

Този свеж, подправъчен, кожен аромат съчетава връхни нотки на грейпфрут, мента и червена мандарина, за да създаде един искрящ и сияен коктейл. В сърцевината има роза абсолют и канела, които ще придадат интензивност и мъжественост. И накрая, но не на последно място, финалният акорд от светла кожа, бяло дърво, амбър и пачули ще превърнат аромата в неустоима и чувствена комбинация. Какво бихте направили Вие за 1 милион долара?



Новият 1 MILLION ще е в добрите парфюмерии в края на април.

More from View Sofia

More Beauty