Следва

Pretty Март в PRETTYBOX

Double Trouble - Жестоки металически сандали

Имаме си вече стилна плисирана пола и свеж арт тишърт в пролетната wish list кошница, време е да се огледаме и за...

Shopping преди 10 години

Имаме си вече плисирана пола и свеж арт тишърт в пролетната wish list кошница, време е да се огледаме и за нови, летни чепици, които да се впишат перфектно в забързания ни градски живот.

Измежду голямото разнообразие моментално изпъкнаха тези двама метални побратими, които буквално ни намигнаха с отразяващата се в повърхносста им светлина. А освен, че изглеждат незаменимо удобни, са и безспорни тренд отличници.



Сребристите красавици с широка каишка около глезена и стабилна платформа се подвизават в онлайн магазина на хитовия британски бранд Topshop. Изработени са от кожа и носят неустоим спортен дух. Можем да ги имаме срещу 48 паунда.

topshop.com




Пастелно-златистите им по-луксозни братовчеди на Givenchy са перфектно допълнение към гардероба на всяко бохо момиче. Носим ги с феерична макси рокля и закачливо сплетени коси. Доста ще трябва да поработим, за да можем да си ги позволим, но ако все пак се решим, могат да бъдат наши срещу 650 евро от www.net-a-porter.com

Сребърно или златно, спортно или бохо, на който и от двата модела да се спрем, ще си осигурим верен спътник в летните приключения.
 

More Shopping