Следва

"Dolce & Gabbana са невинни", каза съдът!

Pretty Март в PRETTYBOX

Дали март случайно се е сдобил с прозвището си „най-женския месец”? Съмняваме се...

Shopping преди 10 години

Дали март случайно се е сдобил с прозвището си „най-женския месец”? Съмняваме се.

Март е единственият месец от годината, чието климатично настроение е абсолютно непредсказуемо (досущ като това на собствения ни пол): може да се събудим с грейнало слънце, да ни обрули силен вятър по обяд, вечерта да се приберем в кристализирала форма, тъй като точно днес сме решили да наденем тънкото якенце и балеринки, а е навън е заваляло сняг.

С подобна проява на капризи и тенденция за светкавична промяна в настроенията месец март печели приза за най-женски месец с неподражаема лекота.

Но, както е казал някой мъдър мъж навремето: „Жените са създадени, за да бъдат обичани, а не разбирани”.

В този ред на мисли се запитахме как да посрещнем пролетта в най-красивия си вид (въпрос, който в началото на топлия сезон задължително присъства в списъка ни)?

Отговорът, разбира се, ни го даде жена. Тя се казва Пандора и всеки месец отваря вълшебната си кутия Prettybox, където се крият чудни бюти изненади.




Ето и топ продуктите, които жрицата на красотата ни е приготвила през този месец:

Код облепиха:
Наричана още сибирски ананас, облепихата е главният герой под формата на масло в крема за околоочния контур на Rhamnia Bynata(3 мл, оригинален размер: 15 мл, 18, 50 лв). Компания му правят хиалуроновата киселина и кофеинът, които отстраняват бръчки, подпухналост и всякакви неравности по кожата.

Coco Rose & Mocha Orange
Въпреки че напомня за артистичния псевдоним на момичешка банда, кремовете за ръце на Figs & Rouge (30 мл, оригинален размер: 30 мл, 10 лв за крем) са 100% натурални продукти, които се грижат да поддържат кожата на ръцете ни нежна, мека и блестяща. Обогатените им формули с водорасли, какаово масло и антиоксиданти са съчетани с изкусителен аромат на роза или портокал.

Фотозащита на макс
Bioderma Photoderm MAX Ultra-Fluid SPF50+ (2 мл, оригинален размер: 40 мл, 32. 90 лв) е специално разработен крем за лице, които осигурява максимална защите срещу вредните UV лъчи. Уникалният патент Cellular BIOProtection активира естествените механизми за кожата, като я предпазва от фотостареене, а леката флуидна текстура пасва на всеки тип епидермис.

Ориенталска приказка
Красивата и поддържана коса е един от задължителните аксесоари за всяка жена. Комбинацията от арганово масло и масло от кайсиева ядка в продукта на KEUNE So Pure Natural Balance Moroccan Argan Oil Light (10 мл, оригинален размер: 45 мл) ни дарява с мека, лъскава и силна коса на самодива.

Устните на гейшата
Японските изкусителки от векове са известни с чувствените си ярки устни. Гланцът и лакът за устни на Shiseido, съответно Lacquer Gloss (оригинален размер: 7,5 мл, 47 лв) и Lacquer Rouge (6 мл, 52 лв), откриваме в 3+3 наситени цветове, идеални за топлия сезон и съхранили изтънчената красота на гейшите в своите мини размери.

Дневен крем Rhamnia Bynata (3 мл, оригинален размер: 50 мл, 19, 30 лв)
Перфектният начин да събудим кожата си с едно нанасяне: екстрактът от облепиха, витамините А, Е и D-пантенол и други полезни вещества се грижат за нейния сиян и свеж вид още от ранни зори. Благодарение на нежната, но богата текстура, продуктът е идеална основа за грим.

Нощен крем Rhamnia Bynata ( 3 мл, оригинален размер: 50 мл, 19 лв)
Мисията на нощния крем е да отстрани щетите, натрупани през деня и да се погрижи кожата да бъде в топ форма, когато се събудим. Благодарение на формулата облепиха, масло от ший и бадем, витамини А, Е и D-пантенол епидермисът е гладък, хидратиран и обогатен с ключови мастни киселини.

Бонус: грижа за тялото от екзотична Индия
Жените в Индия от векове използват подхранващите и разкрасителни свойства на плодове, растения и цветни екстракти. Резултатът е кадифена кожа, на която и ние може да се насладим с грижа за тялото със жасмин и алое вера от Ayuuri Natural (оригинален размер: 200 мл, 13 лв).

Подарък: ръчно избработено бижу от Timestopper, където времето е без значение.

Цена на абонамента 24.99 лв. месечно с включена доставка!
PRETTYBOX може да намерите във facebook
Официален сайт: prettyboxbeauty.com

 

More from View Sofia

More Shopping