Следва

EVOLUTION vol.3 идва с тройно по-силна програма

Пролетен суинг със Сентиментал Суингърс

Остават броени дни до пролетния празник на Сентиментал Суингърс - “Swing The Spring” на 28 март...

 

Events преди 10 години
Сентиментал Суингърс имат ново изкушение за любителите на музиката, танците и пролетта. Концертът “Swing The Spring” на 28 март, от 22:30 часа в Sofia Live Club, е обещание за пищно шоу, което ще ни върне в ерата на шеметното забавление от златните суинг години. Както винаги, заедно със Сентиментал Суингърс на сцената ще бъдат и музикантите от Михаил Йосифов Секстет.

Докато Вера, Деси и Рони преминават през обичайната си няколкочасова подготовка преди да излязат на сцената, дамите от публиката, които дойдат по-рано в Sofia Live Club, ще могат да се подложат на безплатни разкрасителни процедури. Това ще става в специално обособената зона Swing The Beauty“, с помощта на експертите на Lancome. Te ще очакват всички желаещи дами след 20:30, за да ги гримират подобаващо за предстоящата вечер.
А за онези, които искат да научат своите първи суинг движения, или да усъвършенстват вече усвоените, професионалистите от Lindyhop.bg ще предложат безплатен урок по танци.

Шоуто Swing The Spring ще започне със селекция от нашумялото диджейско дуо The Smugglers Collective.

Билетите са на цена от 10 лв. на предварителна продажба в мрежата на Eventim, а в деня на концерта входът става 12лв.

Празникът на пролетта ще продължи и на следващия ден – събота, 29 март, от 14:00 до 16:00 в залата на Lindyhop.bg, където трите дами от Сентиментал Суингърс и танцьорите от Lindyhop.bg организират открит урок по суинг за деца. Младежи от няколко столични домове за деца, лишени от родителска грижа, също ще вземат участие в урока.

Swing The Spring – суингът като дефиниция на пролетта!

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.