Следва

Модна бременност: 10-те най-елегантни бъдещи майки през последните месеци

Тежки думи от Наоми Кемпбъл за корицата на Ким и Канийе

 Повод за гнева на Черната Перла бе корицата на Ким Кардашиян и Канийе Уест за Vogue

All fashion преди 10 години

 Повод за гнева на Черната Перла, известна с буйния си нрав и тяло на пантера, този път бе корицата на Ким Кардашиян и Канийе Уест за Vogue, която предизвика противоречиви мнения и изказвания в медийното пространство.

Както само се досещате, като човек с богат път и опит в модната индустрия, Наоми не е никак очарована от решението на главния редакторАнна Уинтур да украси корицата на Модната Библия с лика на риалити звездата и рапъра.



  В сегмент от австралийското предаване, “The Morning Show”, Кемпбъл бе попитана какво мисли за фотосесията на Анни Лейбовиц, на което тя отговори с лаконичното: „Не желая да коментирам”.

Последва, разбира се, питането защо не желае да го прави, което супермоделът коментира така: „Аз съм модел и се занимавам с това вече 28 години”, и допълни, че според нея появата й на корицата на Vogue е изиграла ключова роля за израстването в кариерата й.



Кулминацията обаче настъпи, когато домакинът на шоуто отправи към Наоми риторичния въпрос дали според нея Ким и Канийе не заслужават честта, която им е оказана, на което Кемпбъл отговори така: „Това са ваши думи, не мои... аз се старая да бъда политически коректна”.

Видеото с изказванията на супермодела, можем да видим тук. 

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.