Следва

Модна бременност: 10-те най-елегантни бъдещи майки през последните месеци

Тежки думи от Наоми Кемпбъл за корицата на Ким и Канийе

 Повод за гнева на Черната Перла бе корицата на Ким Кардашиян и Канийе Уест за Vogue

All fashion преди 10 години

 Повод за гнева на Черната Перла, известна с буйния си нрав и тяло на пантера, този път бе корицата на Ким Кардашиян и Канийе Уест за Vogue, която предизвика противоречиви мнения и изказвания в медийното пространство.

Както само се досещате, като човек с богат път и опит в модната индустрия, Наоми не е никак очарована от решението на главния редакторАнна Уинтур да украси корицата на Модната Библия с лика на риалити звездата и рапъра.



  В сегмент от австралийското предаване, “The Morning Show”, Кемпбъл бе попитана какво мисли за фотосесията на Анни Лейбовиц, на което тя отговори с лаконичното: „Не желая да коментирам”.

Последва, разбира се, питането защо не желае да го прави, което супермоделът коментира така: „Аз съм модел и се занимавам с това вече 28 години”, и допълни, че според нея появата й на корицата на Vogue е изиграла ключова роля за израстването в кариерата й.



Кулминацията обаче настъпи, когато домакинът на шоуто отправи към Наоми риторичния въпрос дали според нея Ким и Канийе не заслужават честта, която им е оказана, на което Кемпбъл отговори така: „Това са ваши думи, не мои... аз се старая да бъда политически коректна”.

Видеото с изказванията на супермодела, можем да видим тук. 

 

More from View Sofia

More All fashion