Следва

Erie

Мода от червения килим - Шарлот Генсбур

Английско-френската актриса и певица Шарлот Гайнгсбур, дъщеря на известната Джейн Бъркин, започна да напомня за себе си...

Fashion преди 15 години

Английско-френската актриса и певица Шарлот Генсбур, дъщеря на известната Джейн Бъркин, започна да напомня за себе си. След известно затишие около нея напоследък все по-често я виждаме на различни места. Тук тя е с френския дизайнер Nicolas Ghesquiere, който не обича да се показва и да е център на внимание.


Сравнително младият творец, който оглавява модна къща Balenciaga, е избрал класическо официално облекло, като най-голяма почит отдаваме на напластяването на черния цвят.

Самата Шарлот е неотразима. Черни лачени обувки, тип сандал, са най-доброто решение, както за официално събитие, така и за среща с приятелки.

Интересното в обувките е, че те имат препратка към обувки тип Мери Джейн, които са силно актуални този сезон. Актрисата е обърнала внимание и на модерните напоследък къси вечерни рокли. Тук изборът попада върху малка рокля на Balenciaga, с много интересен десен, в актуални за сезона цветове.

За съжаление в България все още няма дрехи и аксесоари с етикета на Balenciaga, най-близко можеш да ги посетиш в Истанбул и Атина. Или защо пък не в Париж, Милано или Лондон!?

More from View Sofia

More Fashion