Следва

Чифт великолепни Balenciaga

Моят стил от 9 до 5 - Константина Живова, актриса, модел, водеща и красива жена

Константина, или Ина, както я наричат приятелите, е млада, готина, семейна дама, която камерата...

All fashion преди 10 години

Константина, или Ина, както я наричат приятелите, е млада, готина, семейна дама, която камерата  обожава. Виждаме я в обедните часове на уикенда в „Жените говорят” по ТВ7, но Ина има и ангажименти извън ефир. Като част от екипа на продуцентска компания „Междинна станция”, за които работи от няколко години, професионалните й задължения в момента включват и комуникация с гостите в предаването „Всяка неделя” с Кеворк Кеворкян.

А докато работи пред и зад камера почти едновременно, прави и сериозни първи стъпки в актьорството, с ключова роля в един от последните епизоди на новия сезон на сериала “Под прикритие”.

И въпреки че от 9 до 5 не е нейният режим на работа, Ина гостува в точно тази рубрика на ViewSofia, защото е изключително интересно да разберем как изглежда гардеробът на един градски човек с толкова различни и едновременно близки по между си занимания: 

V. S. Обичаен работен ден ли е денят на една телевизионна личност, Константина?
К. Ж.
Не бих казала, че работният ми ден е стандартен, в смисъл - от 9 до 5, с почивни дни през уикенда. Работата ми е много динамична и винаги различна. Единственото постоянно нещо е, че всеки ден съм в офиса от 10 сутринта. Когато обаче имам снимки, денят ми коренно се променя. Особеното при моята работа е, че аз не почивам, когато почиват всички. Почивният ми ден е в понеделник.

V. S. Когато не си в ефир, обикновено си облечена?
К. Ж.
В повечето случаи в предаването „Жените говорят” съм облечена с рокли. Обожавам роклите и стилистите винаги се стараят да осигурят подходящите визии. В ежедневието обичам да съм по-небрежна. Предпочитам джинси и кецове, както и ниските обувки, а белите топове без ръкав са незаменима част от моя гардероб.



V. S. Някаква сладка мания?
К. Ж.
Няма жена без мании. Обожавам чанти и часовници. Имам чанти в почти всички цветове. Обожавам да ги сменям спрямо дрехите и затова всяка сутрин съм с различна.

V. S. Топ три на дрехите в твоя гардероб, ако трябва да ги клсираш по важност?
К. Ж.
Любимите дрехи в гардероба ми са роклите. Обожавам всякакви рокли. На второ място са саката и на трето джинсите. Това са моите топ 3. Винаги!

V. S. Нещо по-специално, по-секси, което можеш да си позволиш да сложиш и през деня и го правиш с удоволствие?
К. Ж.
Напоследък много харесвам дългите черни памучни чорапи, съчетани с къси панталони или рокля и ботуш. Наистина е много секси и подчертава чудесно краката. Хареса ми и се чувствам добре в такава визия.

V. S. Спонтанно ли се случва шопингът при теб или по предварително начертан план?
К. Ж.
Не съм от жените, които обичат да обикалят магазините безцелно. Пазарувам само когато знам какво искам и търся.



V. S. Кои са твоите марки?
К. Ж.
Нямам предпочитания. За мен няма значение марката или етикетът на дрехата. Важно е как ми стои и как изглежда самата дреха.

V. S. Ти си парти човек, дай идея за най-готиния и лесен ансамбъл за купон с танци след работа?
К. Ж.
Най-лесно ми е, когато обличам рокли. Просто обичам тази дреха. При нея няма нужда от повече, освен малко аксесоари и лек грим.

V. S. Значи ли това, че роклята е твоята дреха?
К. Ж.
Да. Една семпла рокля или джинси с обикновен топ и сако са най-лесния и бърз начин да се облека подходящо за всяко събитие или повод.



V. S. В гардероба ти никога ням да се появи…
К. Ж.
Не харесвам рокли или поли с дължина до средата на прасеца. Това ме влудява. Според мен този тип дължина състарява жената.



V. S. Аксесоарите важни ли са ти?
К. Ж.
Разбира се. В ежедневието си слагам единствено часовник. Вечер обаче много обичам големите обеци. Напоследък обеците на „Desitiart” са най-любимото ми украшение.



V. S. Гримът?
К. Ж.
Всяка седмица се налага да се гримирам професионално. Затова през седмицата слагам съвсем лек грим: фон дьо тен, спирала, гланц за устни.



V. S. Какво обикновено се намира в чантата ти?
К. Ж.
На първо място е работният тефтер, разбира се, и телефоните, без които не мога. Парфюм, малко козметика и някакви дребни неща винаги присъстват.

V. S. А тя е голяма, предполагаме?
К. Ж.
Аз съм маниак на големите чанти. Имам проблем, че винаги са много тежки, но не мога да ги сменя с по-малки. Имам дори чанти, в които може би би могло да се побере бебе или малко по-голямо куче.

V. S. Без какво не тръгваш за работа, никога?
К. Ж.
Без чантата си, естествено!



V. S. На какво ухаеш обикновено?
К. Ж.
Не обичам да сменям ароматите. Не се чувствам добре и ми прилошава от нов аромат. От години използвам един и същи парфюм и не знам как бих го сменила. Използвам Bulagri Omnia.



V. S. Режимът на хубава фигура като твоята?
К. Ж.
За съжаление аз почти не тренирам. Много ми се иска, но досега, колкото и пъти да съм опитвала, все не ми се получава. Иска ми се много да създам този навик.



V. S. Наскоро изигра ключова роля в един от последните епизоди на сериала „Под прикритие” на БНТ (Ина влезе в ролята на елитна проститутка, по-късно намерена убита, която бе брутално използвана в мафиотската игра между Джаро и Иво - бел. ред). Кое те привлича повече - киното или в телевизията? Кажи ни честно!
К. Ж.
Определено работата в киното много ми харесва. Различно е от телевизията и магията е друга. Надявам се скоро да имам възможност да се развивам в тази сфера. Но пък работя със страхотен екип в телевизията - като част от женското предаване „Жените говорят” по ТВ7 си партнирам с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро, които много ценя като професионалисти. Във „Всяка неделя” пък се изявявам зад кадър, като човек, който се грижи за гостите в предаването, което ми дава правото да контактувам с много сериозни и влиятелни личности и съм благодарна за това.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.