Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Шакира и Пике се задушават от любов

Рестрикциите за единия да се прилагат и върху другия...

People of art преди 10 години

Поп принцесата Шакира е забранила на приятеля си, Жерар Пике, да се снима с горещи модели. Това разкритие дойде малко, след като преди няколко дни в медиите се появи информация, че футболистът на Барселона е забранил на гаджето си да снима в клиповете си сексапилни мъже. 

Е, оказа се, че това вето важи с пълна сила и за двете страни и звучи справедливо рестрикциите за единия да се прилагат и върху другия.

Колумбийската красавица разкрива дори повече за забраните, които е наложила на защитникът на Барселона: "Аз също имам изисквания. Нали знаете, това е двустранен процес. Ние сме от тези двойки, които се задушават един друг през цялото време, но аз нямам нищо против това. Хубаво е, когато мъжът ти те защитава. Той е защитник, пази вратата. Професията му помага да знае как да се справи с това добре", коментира Шакира.



Шакира и Жерар Пике се запознават на снимките на Waka Waka и въпреки че тогава и двамата имат половинки, това не спира любовта да пламне помежду им. Дваматимат имат син Милан, който се роди на 22 януари 2013 година.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра