Следва

Обичта на известните - Джони Деп, Амбър Хърд и хармоничният им стил

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

От любов към големия екран и тази седмица ви представяме най-интересното от предстоящтите кино премиери...

Movies & TV преди 10 години

От любов към големия екран и тази седмица ви представяме най-интересното от предстоящите кино премиери. Както винаги ще намерите много интересни и завладяващи истории. Ние направихме своя избор и нямаме търпение да се отдадем на тези кино изкушения. Направете го и вие и се насладете на най-доброто от магията на седмото изкуство.

„Raid 2: Berandal”

Актьорите:  Ико Уаис, Арифина Путра, Алекс Абад, Ока Антара, Тио Пакусадеуо, Джули Естел, Кок Симбара, Китамура Казуки

Режисьорът:  Гарет Еванс

Сюжетът: За да предпази семейството си и да изобличи корупцията в най-високите етажи на властта, включително и в собствения си полицейски участък, Рама (Ико Уаис) влиза под прикритие в безскрупулен престъпен джакартски синдикат, където за да се добере до боса Бангун, първо трябва да се сприятели със сина му Ичо.

Премиерата: 28 март 2014



 



"На ръба на утрешният ден" ("Edge of Tomorrow")

Актьорите:  Джеръми Пивън, Джонас Армстронг, Мариан Жан-Баптист, Том Круз, Емили Блънт, Бил Пакстън, Шарлот Райли, Тони Уей, Лара Пълвар

Режисьорът: Дъг Лаймън

Сюжетът: Историята на “На ръба на утрешният ден” разказва за войната между хора и извънземни, а централната сюжетна линия проследява преживяванията на войник от специалните части, който въпреки, че е убит на бойното поле се събужда на следващата сутрин само за да открие, че има възможността да преживее отново съдбовния ден.

Принуден да изживява деня на смъртта си отново и отново, той трябва да намери начин да промени създалата се ситуация. Единственото на което може да разчита е факта, че с всеки отново преживян ден той става все по-добър войник.

Премиерата: 6 юни 2014

  





"Jupiter Ascending”

Актьорите: Мила Кунис, Чанинг Тейтъм, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Тъппенсе Мидълтън, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси, Тим Пигот-Смит, Шон Бийн и Тери Гилиъм.

Режисьорът: Лана и Анди Уашовски

Сюжетът: Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Преиерата: 25 юли 2014 (3D)









"The Giver"

Актьорите: Джеф Бриджис, Брентън Туайтс, Мерил Стрийп, Кейти Холмс, Александър Скарсгард, Камерън Монахан, Тейлър Суифт

Режисьорът:  Филип Нойс

Сюжетът: В едно общество на бъдещето, забравило война, бедност и всякакви емоции, безпроблемният, лишен от болка и тревоги живот си има цена – младият Джонас (Брентън Туайтс) разбира това, защото е избранник сред връстниците си да носи паметта на миналото, докато другите са освободени от това знание, и започва да получава спомени от „Дарителя” (Джеф Бриджис).

Премиерата: 15 август 2014 (световна)



  




"В окото на бурята" ("Into the Storm")

Актьорите: Сара Уейн Келис, Арлен Ескарпета, Мат Уолш, Ричард Армитаж, Джереми Съмптер, Нейтън Крес, Скот Лорънс, Кайл Дейвис

Режисьорът: Стивън Куейл

Сюжетът: Заснет в стилистиката на “Чудовищно“ и “Проклятието Блеър“ филма с Ричард Армитидж разказва историята на група хора, които се оказват на пътя на огромно торнадо, което нанася непоправими щети в щата Оклахома.

По-голямата част от сцените са заснети от телефонни камери и преносими видеорекордери.

Сюжетът се фокусира върху овдовелия баща Гари Морис (Армитидж), който открива че сина му и няколко негови приятели от гимназията са изчезнали в района на торнадото. Заедно с професионален екип от преследвачи на бури Гари тръгва към пострадалия регион с надеждата да открие сина си жив и да го измъкне преди да се е появило ново, още по-опасно торнадо.

Премиерата: 15 август 2014 (България)

More from View Sofia

More Movies & TV