Следва

СЕМ: Без реклами за дамски превръзки, диария, хемороиди... по време на вечеря

Обичта на известните - Джони Деп, Амбър Хърд и хармоничният им стил

За тях двамата знаем, че са ужасно красиви заедно...

People of art преди 10 години

За него сме сигурни, че е неустоимо привлекателен във всичко, което облече. Само го вижте - раздърпани дънки, пробита шапка, изхабени обувки и въпреки внушението, което създава, "Хич не ми пука как изглеждам!", той пак изглежда повече от добре.

За нея сме наясно, че е негова находка, чудесен секси образ на талантлива и много красива млада дама и така като гледаме все по-близо до образа на идеалната за него жена.

За тях двамата знаем, че са ужасно красиви заедно, внимателни за връзката си, сериозни във взаимоотношенията си, и как не, все пак ще се женят, и много небрежни в стила. А той, все по-често един и същ и за двамата. В пълна хармония с тях и с любовта им, по неповторим начин говорещ за всичко, което се случва между техните души и тела. А то ни прилича на пълно себеотдаване. Палтото с неговото, обувките с нейните, сърцата и на двамата... Джони Деп и Амбър Хърд!





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра