Следва

Крадем визии - 3 от кежуъл стила на три любими звезди

В сайта на Tom Ford вече може да се пазарува онлайн

От вчера аксесоарите с етикет Tom Ford вече могат да бъдат закупено онлайн директно от официалния сайт на...

All fashion преди 10 години

От вчера аксесоарите с етикет Tom Ford вече могат да бъдат закупено онлайн директно от официалния сайт на марката. Виртуално могат да се поръчват очилата, обувките и чантите от мъжките и дамските колекции, както и цялата гама от козметичната линия Tom Ford Beauty.

Предимството да се пазарува от официалните сайтове на луксозните брандове, е че шипингът, както и евентуалното връщане на стоката, често са безплатни услуги, засега обаче при Tom Ford те са ограничен само в САЩ, като постепенно се предвиждат доставки и до други апетитни дестинации.

За причината досега да стои далеч от онлайн пазара, Том Форд обяснява:
„Изчаквах търпеливо, докато не бъда 100-процента сигурен, че брандът е достатъчно стабилен и офлайн. В момента марката се продава в 98 места по целия свят, онлайн магазинът е просто поредното.”, се казва в официално писмо до медиите на дизайнера.

Дрехите от Колекция ready-to-wear в този момент няма възможност да бъдат купени онлайн, но в бъдеше има план цялата продуктова гама на Форд да се настани удобно за продан в сайта им. 
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.