Следва

Спечели двойна покана за спектакъла на “LES GRANDS BALLETS DE MONTREAL”

Кои са победителите от играта на PRETTYBOX и ViewSofia

Време е да обявим победителите от играта на PRETTYBOX и ViewSofia...

All About Life преди 10 години

Време е да обявим победителите от поредната играта на PRETTYBOX и ViewSofia. 

Писмата, които получихме, бяха десетки, а съветите, рецептите и препоръките - безценни!

Както бяхме обещали, най-доброто предписание, съвет или отговор на актуален козметичен въпрос от всички ще получи голямата награда - шестмесечен абонамент за кутията с козметични новости PRETTYBOX. Незаменимите изпитани рецепти на Адриана Адрианова, която е споделила с нас не една, а цели седем от тях, съвсем заслужено получава прекрасния подарък, който ще й бъде доставян директно до вратата в следващите 6 месеца.

Още три награди, утешителните три еднократни кутии PRETTYBOX, за три полезни отговора на три конкретни козметични проблема, получават Цецка Иванова, Магдалена Иванова и Надя Попова.

Честито на всички и изключително много благодарим за участието. В поредицата "Питай ме, питай ме" от утре започваме публикуването на наградените писма, както и на още любопитни участия, предварително избрани от редакцията.

Не пропускайте да разберете каква е новата игра в рубриката Win it тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.