Следва

Кой кой е в модата днес - SASS&BIDE

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Катя Пенева

Пролет е! А ние отдавна отворихме страницата на пролет-лято 2014 с пълен разбор на тенденциите и дадохме начален старт на прекрасния нов сезон...

Shopping преди 10 години

Пролет е! А ние отдавна отворихме страницата на пролет-лято 2014 с пълен разбор на тенденциите и дадохме начален старт на прекрасния нов сезон.

После настъпи и любимата ни част от пролетното зареждане - списъците с шопинг желания, кой от кой по-необходим, написан на лист хартия или сложен на достъпно място в личното устройство, така че да е близо до нас, когато се появи удобен случай да го изпълним, поне на 50 процента.

Но вместо да споделим своите must-haves за топлия сезон, попитахме първо българските модните блогъри, или тези, които най-добре знаят какво, къде и кога си струва да купим.

Катя Пенева Попов е другата половина от фешън дуото Алина и Катя от  thegaragestarlets. Модел, актриса, фотограф, блогър или просто един щастлив човек, тя ни показва своите топ щопинг желания за пролетта.


Коралови панталони на Stella McCartney - Свежият му цвят внася толкова много пролетно настроение, направо ме кара да се усмихвам


Обувки с вграден чорап на Chanel - Перфектни са!


Колие на Chanel - Беше любов от пръв поглед, още когато гo видях на ревюто им миналата година. Перлите отново са на мода този сезон, но това е една прекрасна и все пак различна, по-модерна интерпретация на тренда. Шик от 21-ви век.


Think Pink (Розови Мисли) - Dior Glow лак за нокти и гланц за устни - Специалната формула на продуктите Dior Glow, защитена с патент, променя пигментацията на кожата и ноктите веднага след нанасянето им. Лакът за нокти и гланцът за устни придават лек розов отенък, свежест и блясък, без реално да имат цвят. Перфектни за тренда Nude Face (лице без грим). Толкова момичешко, толкова пролетно.


Valentino Studded Flat Shoes - Прекрасен подарък за рождения ми ден, който внесе изключително свеж пролетен полъх в моя гардероб!


Много по-приятно се спортува с нов, цветен екип. Моят е на Adidas, а маратонките са Asics.


И едни маратонки за ежедневието - Adidas Superstar. Белите маратонки са изключително популярни този сезон, а и удобството им е още един плюс, което ги прави задължителни за гардероба ми.


Очила Wildfox - Толкова слънчеви!


Шапка на Maison Michel - Обожавам цвета й, а металният акцент я прави уникална. Една от най-ценните ми придобивки! Способна е да придаде френски шик на всеки тоалет.


Изрязано неопреново поло на ZARA - освен че все още съм на вълна неопрен, в това поло харесах и полупрозрачните изрязани детайли. Пък и бялото е един от любимите ми цветове за пролетта.

 Вижте още от поредицата:

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Алина Попов

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Ивелина Сакалийска

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Алис Симеонова

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Венета Сакалийска

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Ива Петкова

Любимите родни блогъри и топ 10 на пролетните им покупки - Радостина Радичкова - Роди

More Shopping