Следва

EXIT 2014: Fusion Stage ще ни отведе на околосветско пътешествие за четири дни

Хирургична намеса в „Стани богат” - хирурзите Ильо Стоянов и Николай Георгиев на гости в предаването

Хирургическа намеса ще има в играта на „Стани богат” утре, 21.00 ч., по Нова. Виновни за това ще бъдат пластичните хирурзи Ильо Стоянов и Николай Георгиев, които ще седнат на стола на богатството...

Events преди 10 години

Хирургическа намеса ще има в играта на „Стани богат” днес, 21.00 ч., по Нова. Виновни за това ще бъдат пластичните хирурзи Ильо Стоянов и Николай Георгиев, които ще седнат на стола на богатството в името на най-новата социално-отговорна инициатива на Нова – „Game changers”.

Мъжете, на които се доверяват най-известните жени у нас, утре вечер ще се доверят единствено на знанията си и ще покажат, че могат да играят с въпросите също толкова умело, колкото и със скалпела. Ники Кънчев ще ги предизвика с въпроси за футбола, география, история и дори специални животни шпиони. В откровен разговор двамата ще признаят за случаите, в които са отказвали операция, и кои са ТОП 3 най-желани хирургични намеси в името на красотата. Защо избират пластичната хирургия за свое поприще и как първите им клиенти са били… котка и жаба.

Веднага след тях в студиото на „Стани богат” ще влезе сериозен женски тандем – Люси Дяковска и Рут КолеваНики Кънчев няма да пропусне темата за това как изглежда страната ни в техните очи – черноглед ли е българинът и ще се променят ли нещата към добро скоро? По време на играта обаче със сигурност ще се промени настроението между двете певици – кулинарен въпрос ще ги забърка в истински спор и ще внесе известно напрежение в играта им.



Преди музикалния и хирургичен тандем своята игра ще довършат Азис и Кали. Ще успеят ли двамата да се спазарят със „Стани богат”? Кога ще се пенсионира Азис и колко жестока е конкуренцията в попфолка? Накрая, но не последно място – как едно брашно ще се окаже сериозна хапка за гласовитите изпълнители?

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.