Следва

Ким Кардашиян - Еволюция в корици

Моден калейдоскоп пролет/лято 2014. Чисто новите колекции във Fashion Days

Астрономическата пролет официално настъпи, с което най-накрая можем да захвърлим с чиста съвест всичко що е...

Shopping преди 10 години

Астрономическата пролет официално настъпи, с което най-накрая можем да захвърлим с чиста съвест всичко що е плетка и вълна в някой тъмен ъгъл на гардероба, където да изчака търпеливо до следващата зима.

Едно от най-големите вълнения (и предизвикателство) на топлия сезон е шопингът на нови, тренди и готини дрехи и аксесоари в по-наситени и свежи цветове и принтове.

И за да не се лутаме в морета от тенденции, се допитаме до модните експерти на Fashion Days, които винаги знаят отговора на въпроса „Какво да облека днес?” и „Какво е тренди да носим през този сезон?”.

Още повече, че през топлите и слънчеви дни можем да се насладим на in season колекции за пролет/лято 2014, където се открояват известни имена от модния бранш, а предлаганите продукти са гарантирано 100% оригинирални.

Тази нова тенденция ще продължи и през следващите месеци, така че ще можем да се възползваме от страхотни фешън предложения както за пролетно-летния, така и за есенно-зимния сезон.

Актуалните дизайнерски колекции включват бански на известен американски дизайнер, любима и изключително нашумяла марка очила, френски бранд, известен с елегантно-екстравагантните си творения и не на последно място една “original outdoor company”.

Досетихте ли се кои са главните заподозрени?







Любимецът на звезди като Първата дама на САЩ Мишел Обама, Джей Ло, сладката Рейчъл Макадамс, Катрин Зита-Джоунс, Алиша Кийс и Хайди Клум, чиито дрехи се отличават с женствени линии, наситени цветове и нотка младежко излъчване. Неговото име е Michael Kors и можем да открием огромно разнообразие от каквито душата ни поиска бански; едно рамо, половинки, горнище тип „bandeau”, както и актуалните цели бански.





Слънчевите очила на Ray Ban в последните години се превърнаха в един от задължителните аксесоари, които не просто предпазват очите, а се превръщат в ключов елемент от стайлинга.





Създадена през 2002г., френската марка American Retro съчетава в себе си свободолюбивия дух на американската мода с любовта към всичко шик и луксозно на французите. В този бранд обичат да смесват стиловете, необичайните акценти, изтънчените кройки и подчертано небрежните силуети.






Високо технологични материи, устойчиви на вятър и дъжд, преобладаващо присъствие на вълна и памук, подходящи за туризъм дрехи и вдъхновени от природата цветове: ето така звучи описанието на марката Woolrich. Създаден през далечната 1830г., брандът е любим на всички, които обичат еднакво силно модата и комфорта.

Да бъдем в чудесен тандем с модата и заредени с настроение през дългоочакваните топли дни току-що стана по-лесно и приятно, благодарение на модния калейдоскоп на fashiondays.bg
 

More from View Sofia

More Shopping