Бунтарката Сиена за списание Nylon

 Сиена Милър украсява за четвърти пореден път корицата на списание Nylon 

32-годишната актриса за пореден път демонстрира, че бунтарството й е кръвта: този път на корицата на априлския брой на списание Nylon по случай 15-я рожден ден на изданието, където Сиена споделя, че според нея животът е твърде кратък, за да играем по правилата.

„Животът е кратък. Действията ни често са подчинени на настройката, че хората очакват от нас да реагираме по определен начин. Като например да родим дете, преди да навършим 30, или да поживеем с някой човек за известен период от време, за да преценим дали си пасваме. Именно срещу такъв тип правила се бунтувам”, споделя звездата от The Layer Cake.

Едно от нещата, срещу които Сиена не се бунтува обаче, е майчинството.

Дъщерята на английската модна икона и годеника й, Том Стъридж, Марлоу е родена през юли 2012 година; именно това кара актрисата да пренареди приоритетите в кариерата си: „В миналото бях привлечена от големи роли и започвах да изследвам характера на героите в дълбочина. Крайният ефект обаче не бе този, който търсехме. След раждането на дъщеря ми основният ми приоритет е да работя със страхотни хора, независимо от ролята и колко малка е тя”.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.