Следва

Сребърна пола/Графити рокля в модния двубой тази понеделник сутрин

Бунтарката Сиена за списание Nylon

 Сиена Милър украсява за четвърти пореден път корицата на списание Nylon 

All fashion преди 10 години

32-годишната актриса за пореден път демонстрира, че бунтарството й е кръвта: този път на корицата на априлския брой на списание Nylon по случай 15-я рожден ден на изданието, където Сиена споделя, че според нея животът е твърде кратък, за да играем по правилата.

„Животът е кратък. Действията ни често са подчинени на настройката, че хората очакват от нас да реагираме по определен начин. Като например да родим дете, преди да навършим 30, или да поживеем с някой човек за известен период от време, за да преценим дали си пасваме. Именно срещу такъв тип правила се бунтувам”, споделя звездата от The Layer Cake.

Едно от нещата, срещу които Сиена не се бунтува обаче, е майчинството.

Дъщерята на английската модна икона и годеника й, Том Стъридж, Марлоу е родена през юли 2012 година; именно това кара актрисата да пренареди приоритетите в кариерата си: „В миналото бях привлечена от големи роли и започвах да изследвам характера на героите в дълбочина. Крайният ефект обаче не бе този, който търсехме. След раждането на дъщеря ми основният ми приоритет е да работя със страхотни хора, независимо от ролята и колко малка е тя”.

Кариерните възгледи не са единственото, което се е променило за Милър, след като вече е майка. В интервю през вече миналата година звездата от G.I. Joe: The Rise of Cobra призна, че вече има съвсем различно отношение към тялото си:

„Тялото ми сега е съвършено различно нещо за мен; то не ми принадлежи. Всякаква привързаност към определена част от него е изчезнала. Осъзнавам, например, какво е истинското предназначение на гърдите и изпитвам огромно уважение към тялото си заради нещата, които е в състояние да прави”. 

Сиена продължава: „В училище бях спортна натура и обичах състезателни спортове, но ми е трудно да отида във фитнес залата. Отегчавам се лесно и имам нужда да правя по-разнообразни упражнения. Бих се чувствала по-добре, ако съм по-тонизирана”.

 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.