Следва

Първият Nike New Concept Store отвори врати в България

Сребърна пола/Графити рокля в модния двубой тази понеделник сутрин

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от днес и в продължение на 14 дни двама...

Shopping преди 9 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от днес и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват директно от пролетно-летните дефилета, където металикът и графичните елементи са две силни и актуални за топлия сезон тенденции.

Нашите модни редактори избраха съответно сребърна плисирана пола, вдъхновена от стилната комбинация на Proenza Schouler, и рокля с интересен принт, напомняща на ефектното графити творение на Balmain.

Нека модното съревнование да започне!

Пола
Сребърна плисирана пола America Retro



Плисираните поли винаги са шик избор, а няма как да не ги обичаме заради момичешкия им чар и лесно носим характер.

И макар в гардероба си да нямам изобилие от подобен модел поли, тази на American Retro спечели бързо и лесно симпатиите ми: разкроеният силует пасва на всяка фигура, а металическите нюанси са супер актуални в момента.

На първо четене подобен модел не е особено подходящ за леко стерилната офис среда, но пък от друга страна малко дързост в избора на аутфит никога не е излишна.

Бих го style-нала с класическа бяла риза, къса жилетка в нежно розово или пастелно сиво, „котешки” токчета, чорапи до глезена в контрастен на обувките цвят, чанта-плик и женствени бижута.

Така не само ще изглеждам стилно, без да попадам в капана на леко скучния офис стил, и ще бъда подготвена в случай, че ми се обадят за готино парти с необичайна дестинация или неочаквана среща.

От fashiondays.bg

Джулия
Графити рокля American Retro



Почитател съм на предизвикателствата и експериментите в стила; пролетта и лятото са идеално поле за действие поради простичкия факт, че всички сме в настроение да се освежим и да покажем малко плът.

Да се появим в офиса в рокля, чиято цел е събира погледи на купон, без да изглеждаме така, сякаш сме объркали часа и мястото, е истинско фешън предизвикателство.

Онова, което ме грабна в роклята на American Retro, е как класическата черно-бяла комбинация и изчистеният силует „взаймодействат” с графичния принт, пайети материята и мини дължината.

Най-лесният начин да разчупим фриволния характер на такъв тип дреха и да я превърнем в адекватна за офисната среда е да заложим на по-строги линии и аксесоари, вдъхновени от мъжкия гардероб.

Черен блейзър, клин или плътен чорапогащник, груби боти или Оксфорд чепик, минимум бижута, шапка Федора и изискан шал придават на парти роклята необходимата доза елегантност. Материите са матови, цветовете-неутрални, за предпочитане се придържаме в палитрата на роклята.

Страхотен бонус в случая е, че можем да се възползваме максимално от подобен аутфит: с едно движение сваляме блейзъра, добавяме по-големи обици, разпускаме прибраните в шиньон коси и voilà!

Готови сме да разделяме и владеем на коктейл-парти и на среща с обекта на страстта ни.
 
От fashiondays.bg

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping