Следва

Сълзи в ефира на Dancing Stars след последните елиминации

Когато известните пътуват - Албена Денкова

Буквално преди броени минути на летище София кацна фантастичната Албена Денкова, нашата първа и единствена, и дано не последна, световна шампионка па фигурно пързаляне...

Други преди 10 години

Буквално преди броени минути на летище София кацна фантастичната Албена Денкова, нашата първа и единствена, и дано не последна, световна шампионка по фигурно пързаляне. Красивата ни спортистка бе придружавана от своя партньор в Dancing Stars Калоян Иванов. Калоян беше с Албена в Москва, за да тренират на място за шоуто, въпреки натоварения график на шампионката.

Отделно от приятната новина, че Албена ще танцува в пищното и естетично шоу по Нова, силно ни впечатли и приятният, премерен и модерен аутфит, избран от госпожа Денкова за дългия път от Москва. Широк, черен, добре скроен спортен панталон, в комбинация с бледа тениска с V-образно деколте и в допълнение боти и яке в металичен бронзов нюанс правят страхотно готиния travel-тоалет на изящната ни спортистка. А синята чанта със средно дълга дръжка и прекрасния Samsonite Essesnis в малиново червено на гравирани цветя прибавят нужното настроение в цвят към елегантната лежерност на първата ни ледена дама.

Албена Денкова е в Dancing Stars - във вторник, 01 април, от 20.00 часа по Нова.





More from View Sofia

More Други