Следва

Бхаджи фритата

Седмичен ХОРОСКОП - 31 март - 6 април

Адски хубав и мъжествен, макар да се издига на скромните 173 сантиметра, Робърт Дауни Младши е "нашият"...

Astro преди 9 години

Седмицата е изпълнена с конфликти, тревожност и напрежение. Нарастващата Луна ще застави събитията да се развиват бързо, но тези събития едва ли ще ни радват. Ще се налага да се защитаваме от тях, за да не загубим перспективи, постижения и дори здраве. Необходимо е да избягваме резки движения, решителни действия и агресия, както от своя страна, така и от страна на другите.

Друго важно астрологическо събитие през седмицата е преминаването в неделя на Венера от знака на Водолея в знака Риби. В любовта ще има по-малко изненади. Хората ще станат по-меки, а срещите с любимия човек или с приятелите по-задушевни и романтични. Любовта ще придобие оттенък на одухотвореност. През този период, при добър хороскоп може да изпитаме дълбоки чувства, а при лош - да се влюбим безогледно в неподходящ човек, обърквайки реалност и илюзия.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Внимание към детайла!


През тази седмица се постарай да обърнеш повече внимание на детайла. И също така на собствени си думи: изразявай се възможно най-точно и не се надявай другите да те разбират от половин дума. Освен това, в този момент не е подходящо да взимаш важни решения, особено свързани с финанси. Четвъртък е най-добрият ден от месеца, а през уикенда очаквай интересни гости и изненади.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Бъди оригинален!


В понеделник и вторник ще бъдеш склонен по скоро към носталгия, отколкото към активни действия, но към сряда ще успееш да влезеш във форма. Особено добре ще вървят делата, свързани с нови технологии или с реализиране на някои много нестандартни идеи. Уикендът ще ти позволи напълно да презаредиш “акумулаторите си" и ще бъдеш много доволен от това.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Изключително натоварен!


В началото и в края на работната седмица може да се окажеш изключително натоварен. Това касае особено петък, така че не се опитвай да се справиш с всички неща наведнъж. Сряда и четвъртък са дни, когато ще трябва да разчиташ повече на интуицията си. Освен това, в този период ще можеш да разчиташ на подкрепа. Уикендът е подходящ за занимания със спорт - ще кипиш от енергия!

РАК 22.06 – 23.07

Множество събития!

Седмицата обещава да бъде бурна и изпълнена с множество събития. Относително спокойни дни ще се редуват с дни, когато за постигането на успех ще ти се налага да правиш много неща. Промени в настроението от отрицателни към положителни емоции, също са възможни. Повечето трудности може да се появят в четвъртък и петък. През тези дни не разчитай на разбиране и служебни успехи. В събота животът ще върне към нормалното, а в теб може да се появи жажда за приключения. Ако имаш да вършиш някакви тайни дела, заеми се с тях във вторник, а домакинската работа остави за края на седмицата.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Събитията търпят промяна!


Бъди внимателен с примамливите предложения и екстравагантните идеи. В понеделник или сряда е възможна появата на досадни пречки в бизнеса и планове. В началото на седмицата, събитията може да търпят промяна, независимо от волята ти, което ще води до трудности в кариерата и взаимоотношенията с висшестоящите. Деловите партньорства и финансовите дела също може да претърпят промени. Четвъртък ще бъде един от най-добрите дни от седмицата, пред теб може да се отворят нови възможности, а много проблеми ще можеш да решиш. В края на седмицата очаквай добри новини или неочакван успех.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Риск от нараняване!


За Девите седмицата носи повишен риск от нараняване, те трябва да бъдат внимателни. Актуални ще бъдат най-различни неща, които могат да бъдат отнесени към категорията рискови: сериозно скарване и скъсване на отношенията, може да задлъжнееш с голяма сума, хирургически операции. Но най-важното е, че ако отдавна искаш да промениш нещо в живота си и си сигурен, че няма да съжаляваш, но за промяната не си намирал сили, сега ще бъдеш в състояние да го направиш. Това може да е свързано с болка и тежки душевни травми, но ще постигнеш целта си.

През следващите две седмици, а най-добре през целия април, се отнасяй сериозно към новите интимни запознанства и не се забърквай с чужди пари във финансови проекти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Голям риск от грешки!


Първата половина на седмицата не е много успешна. Трябва внимателно да проверяваш собствените си действия и да не предприемаш никакви сериозни решения - има голям риск от грешки. Но след средата на седмицата делата ще вървят добре, а петък може да се смята за един от най-добрите дни в месеца. Постарай се да се възползваш от шансовете си. А в края на седмицата се отпусни във весела компания.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нови умения и творчество!


Подходящ момент за творческа дейност. Ще почувстваш силно желание да се занимаваш с неща, по които наистина се увличаш. Това е подходящо време за нови хобита и спортни занимания. Ще бъдеш в състояние да покажеш таланта си пред публика, да научиш нещо ново и практически полезно. Например, лесно ще можеш да овладееш сложна компютърна програма. През този период може да посещаваш концерти и други развлекателни мероприятия. Подобряват се романтичните отношения. Ще започнеш да разбираш по-добре с любимия човек. Междувременно в текущите дела може да цари хаос и объркване. Не трябва да се захващаш с много проекти наведнъж, действай последователно, движейки се от едно нещо към друго.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Всякакви изненади!


Хороскопът съветва Стрелците да се справят с личния си живот. Може да се очакват всякакви изненади. Внезапна и страстна любов може да те остави без пари. Не са изключени проблеми с плановете за пътуване и светските мероприятия. Някои може да се канят да ходят на курорт, занимаващите се с творчество - да правят изложби, но внезапна промяна в условията може да те постави пред факта: няма пари, а да вземеш назаем е много, много нежелателно. Също тази седмица не е желателно да се увличаш по хазартни игри и рискови финансови операции.
Възможно е не само да не спечелиш пари, но и да задлъжнееш. Освен това не е желателно да харчиш пари, особено взети назаем, за луксозни и не толкова нужни придобивки.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Събития ще бъдат неочаквани!


При Козирозите основните събития ще бъдат свързани със семейството, родителите или имуществото. Тези събития ще бъдат внезапни и травмиращи. В зависимост от личния хороскоп, при някой те ще са свързани със сериозно скарване с родителите, излизане от семейството на един от родителите. Други ще имат проблеми с парите или работата, ще трябва да се откажат от планирана покупка на недвижим имот или преместване. Трети, просто ще започнат ремонт от скука, въпреки съпротивата на семейството. При всички случаи ще се налага да се бориш на предела на силите си и много да преживяваш, а самите събития ще бъдат неочаквани.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Подобри външния си вид!


Водолеите през тази седмица, трябва да бъдат внимателни с транспорта и в комуникацията. Може да се натъкнеш на неприятни изненади, свързани с документи или проучване. През тази седмица срещите няма да носят радост, както и новините. От съседи, роднини, познати, може да очакваш ”мръсни” постъпки или те ще имат проблеми, в които ще бъдеш въвлечен. Не е желателно да предприемаш далечни пътувания или да купуваш кола. Но затова пък през цялата седмица ще бъдат успешни мероприятия за подобряване на външния вид - от нова прическа до сериозни медицински процедури. В поведението на Водолеите ще има стремеж към мир, съгласие и хармония. Ще виждаш само красивите и приятни страни. Благодарение на обаянието си ще можеш да се справяш с остри конфликти - това ще продължи до събота включително.

РИБИ 20.02 – 20.03

Следи финансите си!

Рибите ще трябва да следят финансовото си състояние. Трябва да избягваш внезапни загуби (въпреки че това е събитие, от което е трудно да се застраховаш): импулсивното харчене, неразумни парични инвестиции и опити да заработиш по оригинални начини. Дори и в най-обичайните финансови операции има риск да се сблъскаш с неочаквани обрати на съдбата. А всичко иновативно и необичайно е нужно съзнателно да избягваш.

Адски хубав и мъжествен, макар  да се издига на скромните 173 сантиметра, Робърт Дауни Младши е "нашият" рожденик през следващата седмица. 4 април е датата, на която се ражда, а годината е 65-та. Близо до 50-те, Овенът Дауни, след като овладя тежките си зависимости, се върна успешно в киното, неустоим като Шерлок Холмс и Железният човек. 
 

More Astro