Следва

Никол Кидман в новата рекламна кампания на Jimmy Choo

Nike Air Max на 27 - култовата маратонка в любими инспирации от улицата

 Eмблематичният модел на Nike навърши 27 години

Street Style преди 10 години

 Един от емблематичните модели на Nike се радва на същински фешън Ренесанс от около година насам, а само преди броени дни, или по-точно на 26 март, Air Max отбеляза 27 години от създаването си.

Още преди да се появяват Stan Smiths на Adidas, както и маратонките за бягане Nike Flyknit във всички възможни нюанси на неоновата гама, Air Max вече бяха неизменна част от ежедневния и градски стил.

Всички познаваме високите им платформи, небеизвестното „балонче”, откъдето идва и наименованието на модела, както и най-различните цветови комбинации и десени, в които можем да открием тези така модерни маратонки. Nike Air Max са must-have за всеки, който обича еднакво силно спорта и модата. Тези „бързоходки” са невероятно удобни, отиват на почти всеки аутфит, като му придават необходимата доза цвят и кежуъл елемент.

Няма как да не споменем и актуалното за пролетта и лятото им съчетание с фриволни роклички, което всички фешънисти по света обожават.

Затова ако в полезрението ви попаднат готини Air Max, не се колебайте, тъй като определено ще се задържат още дълго на гребена на модната вълна.

 












 

More from View Sofia

More Street Style