Следва

We love: 70-тарскaта визия от постерите на Daft Punk

MASSIVE ATTACK ще покажат чисто новия си спектакъл за първи път пред българска публика

След дългоочаквания концерт на TRICKY, който ще се случи на 9 април в зала 3 на НДК, организаторите от EventEase продължават щафетата от висококачествен музикантски маратон с невероятните MASSIVE ATTACK...

Music преди 10 години

След дългоочаквания концерт на TRICKY, който ще се случи на 9 април в зала 3 на НДК, организаторите от EventEase продължават щафетата от висококачествен музикантски маратон с невероятните MASSIVE ATTACK! Но това няма да е просто обикновен концерт, а ще е световна премира на най-новия аудио-визуален проект на бандата, който ще се случи именно в София на 5 юни в Зимен Дворец на Спорта.

Детайли за шоуто все още се пазят в тайна, но това, което знаем със сигурност е, че автор на концепцията е Robert Del Naja. В духа на все повече разпространяващи се протести срещу глобалните политически, икономически и военни безобразия спрямо живота и правата на обикновените хора, една от най-големите социално ангажирани музикални банди на нашето време – MASSIVE ATTACK, е готова да изрази своята позиция чрез спиращ дъха пърформънс, който София ще види първа!

Главните заподозрени за създаването на музикалното течение трип-хоп, MASSIVE ATTACK!, изумяват и най-добрите музикални познавачи с нетрадицонните си забърквания на бавен хип-хоп ритъм с нежни вокали, чувствени мелодии, дъб груув, соул и реге. Тази музикална „бъркотия“ от разнородни стилове незабавно се превръща в най-вдъхновяващата хомогенна смес от енергични звуци, които не можеш да спреш да слушаш отново и отново. Подобно на лек наркотик музиката им изстрелва в паралелна съвършена реалност, към която неусетно ставаш зависим. 

  

Билети: на промо цени от 50 до 80 лв., могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg, в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна, както и от Билетен център на НДК. Тъй като датата е единствената на Балканите, се очаква за концерта в София да дойдат фенове от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция. С оглед ограничения капацитет на Зимния двроец, ранното закупуване на билети е препоръчително.

Лимитирана серия билети “Ранно Пиле” с отстъпка за „Фен Зона” пред сцената и „Зона Правостоящи“ може да закупите само в магазин Яко.

More from View Sofia

More Music